in , , , ,

Ξεκινούν απόψε οι κοινωνικές προβολές

Με την υπέροχη και ευαίσθητη ταινία Ο ΚΑΛΟΣΑΥΡΟΣ ξεκινούν απόψε  οι προβολές του ΘΕΡΙΝΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΙΝΕΜΑ στον δημοτικό κήπο της Νεάπολης από τα μέλη του Π.Σ ΝΕΟΙ Νεάπολης. Σε ένα κόσμο όπου οι δεινόσαυροι δεν έχουν αφανιστεί, ένας νεαρός Απατόσαυρος με το όνομα Αρλο γίνεται φίλος με τον Σπόρο, ένα μικρό αγόρι των σπηλαίων.
 
Μαζί θα διασχίσουν έναν αφιλόξενο και μυστηριώδη κόσμο. Ο Αρλο θα μάθει να αντιμετωπίζει τους φόβους του, καθώς ανακαλύπτει όλα αυτά για τα οποία είναι ικανός. Για τέταρτη συνεχή χρονιά ο πολιτιστικός σύλλογος πιστός στα καλοκαιρινά του ραντεβού στο δροσερό δημοτικό κήπο της Νεάπολης ξεκινά τις προβολές για τους μικρούς και μεγαλύτερους μας φίλους.
 
Το ΘΕΡΙΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΙΝΕΜΑ θα προβάλει τις ταινίες του τις Τετάρτες 13, 20, 27 του μήνα Ιουλίου, καθώς και στις 3 και 24 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ. Οι “ΝΕΟΙ ΝΕΑΠΟΛΗΣ” μας περιμένουνε σε προβολές χωρίς εισιτήριο για να απολαύσουμε, για να γελάσουμε, να συγκινηθούμε και να ταξιδέψουμε στο μαγικό κόσμο των παιδικών ταινιών, στηρίζοντας έμπρακτα συνανθρώπους μας που χρήζουν βοήθειας.
 
«Παρακαλούμε σημειώστε πως ειδικά για φέτος πέραν των τροφίμων μακράς διαρκείας ιδιαίτερες ανάγκες υπάρχουν και σε είδη καθαρισμού και προσωπικής υγιεινής.» αναφέρουν στην πρόσκληση τους σε όλους μας.