in ,

Ξεκινά το πρόγραμμα οικονομικής στήριξης οικογενειών για παιδιά προσχολικής ηλικίας από τον ΟΚΥΔΑΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ «ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ – ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2020 – 2021»

Ο Οργανισμός Κοινωνικών Υπηρεσιών Δήμου Αγίου Νικολάου ανακοινώνει την έναρξη του προγράμματος οικονομικής στήριξης οικογενειών με παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Η υποβολή των αιτήσεων για τη συμμετοχή των παιδιών στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς (ΕΣΠΑ) γίνεται από τις 08-09-2020 έως τις 18-09-2020 ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ. Κάθε ενδιαφερόμενη/ος θα πρέπει να υποβάλλει ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ την ¨αίτηση συμμετοχής – δήλωση¨, στους ηλεκτρονικούς ιστότοπους www.eetaa.gr και paidikoi.eetaa.gr .

Οι ενδιαφερόμενες/οι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί στην συμπλήρωση της αίτησής τους.

Η πρόσκληση αφορά τους μόνιμους υπαλλήλους, τους υπαλλήλους αορίστου χρόνου καθώς επίσης, μισθωτές/ούς, αυτοαπασχολούμενες/νους οι οποίοι δεν δύναται να είναι δικαιούχοι συγχρηματοδοτούμενων υλοποιούμενων Πράξεων στο πλαίσιο της δράσης ¨Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής¨ λόγω εισοδηματικών κριτηρίων.

Σημείωση: Για την καλύτερη ενημέρωση σας, μπορείτε από το site www.dimosagn.gr. να δείτε και να εκτυπώσετε ενημερωτικό έντυπο που αφορά το πρόγραμμα οικονομικής στήριξης οικογενειών με παιδιά προσχολικής ηλικίας ή να τηλεφωνείτε στη γραμματεία των Βρεφονηπιακών Σταθμών, στο 2841024392.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ο.Κ.Υ.Δ.Α.Ν. ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ