in , ,

Ξεκινά από τη Νεάπολη και αγγίζει όλη την Ελλάδα [audio]

Από τη Νεάπολη ξεκινά μια δράση περιβαλλοντικού χαρακτήρα που αμέσως λαμβάνει πανελλαδική αποδοχή. Συγκεκριμένα ο Κυνηγετικός σύλλογος της Νεάπολης έλαβε την πρωτοβουλία με δεδομένη την περιβαλλοντική ευαισθησία των κυνηγών της περιοχής ώστε να συλλεχτούν οι χρησιμοποιημένοι κάλυκες από την χρήση των κυνηγών στην ύπαιθρο.
 
«Για μας σπίτι μας είναι η εξοχή, είναι τα μέρη που πάμε για κυνήγι είναι η φύση γύρω μας και σαφώς την θέλουμε καθαρή. Οι κυνηγοί δεν είμαστε αυτοί που μερικοί μας θεωρούν, μόνο να πυροβολούμε και μόνο να σκοτώνουμε. Στόχος μας είναι καταρχήν η προστασία του περιβάλλοντος και η προσοχή μας σε ότι το περικλείει, σαν σύλλογος συνεχώς κάνουμε νέες παραγωγές σε πουλί, τα εκτρέφουμε, έχουμε τοποθετήσει ταΐστρες και διαρκώς βοηθάμε με κάθε τρόπο.» σχολίασε ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Μηναδάκης.
21 8 15 kynhgetikos
 
Καταλυτική ημερομηνία έχει οριστεί η 28 του Φεβρουαρίου ενώ θα πραγματοποιηθούν έως τότε συναντήσεις με φορείς σχολεία και συλλόγους ώστε  η δράση αυτή να γίνει δράση όλων. Μάλιστα για την συμμετοχή των κυνηγών έχουν ήδη οριστεί κάποια σημαντικά βραβεία σε όσους προσφέρουν την μεγαλύτερη ποσότητα, όμως άμεσα ο σύλλογος θα διευρύνει και σε άλλες ομάδες πολιτών την ανταμοιβή ώστε να γίνει μια προσπάθεια από όλους και η φύση να απαλλαγεί από τους κάλυκες.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6978338981 και 6974897064
 
[danger]ακούστε εδώ[/danger]

 
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ