in , , , , , ,

"Ξεκινάω απο τον τόπο μου, για τον τόπο μου…με όλους εσας"

Στα πλαίσια της περιοδείας στο νομό Λασιθίου ο ιδρυτής του κόμματος των Ελλήνων Ευρωπαίων πολιτών συντοπίτης μας Γιώργος Χατζημαρκάκης συναντήθηκε με φίλους, υποστηρικτές και εκπροσώπους φορέων το απόγευμα της Κυριακής στο καφέ ΠΕΡΙΠΟΥ στον πεζόδρομο Αγίου Νικολάου.

Έχοντας μαζί του δύο από τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές της κίνησης του, τον Λασιθιώτη Μιχάλη Ατσαλάκη και τον Κερκυραίο Σπύρο Μερκούρη. Στην φιλική αυτή συνάντηση δόθηκε η δυνατότητα όχι μόνο αν εκφραστούν θετικά οι παρόντες για τον αγωνιστή και μαχητή Γιώργο Χατζημαρκάκη, όπως τον χαρακτήρισαν αλλά και για να γίνει ένας διάλογος απόψεων και θέσεων για διάφορα ζητήματα. 
Ο ίδιος μάλιστα είπε πως δεν του αρέσουν οι μεγάλες συγκεντρώσεις και οι ομιλίες τους ενός προς τους πολλούς αλλά ο διάλογος με όσους έχουν κάτι να πουν και κάτι να ρωτήσουν. Τόνισε πως οι εκπρόσωποι της χώρας στην Ευρώπη είναι σημαντικοί όσοι και αα είναι να κάνουν έργο και έχουν όρεξη για δουλειά. 
«Δεν μετρά το μέγεθος του κόμματος στην Ελλάδα ούτε και τόσο πολύ ο αριθμός των Ευρωβουλευτών του κάθε κόμματος από την στιγμή που όπως έχει αποδεδειχθεί ακόμα και ένας ευρωβουλευτής μόνος του μπορεί να κάνει σπουδαία δουλεία εάν ξέρει τον τρόπο και γνωρίζει πώς να κινηθεί. Ζήτησε από τους Λασιθώτες να στηρίξουν τον συνδυασμό του στις Ευρωεκλογές καθώς είναι από αυτούς που δεν ανήκουν στο σύστημα ούτε και θα συνεργαστούν με κόμματα που έχουν μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση  της χώρας σήμερα και τόνισε τις συνεργασίες τόσο με τους Ποντίους όσο και με άλλες ομάδες πολιτών σε όλη την χώρα είτε παραγωγικών δυνάμεων είτε ακόμα και κομματικές κινήσεις που έχουν ξεκινήσει χρόνια πριν την λειτουργία τους. 
Ακόμα είπε μεταξύ πολλών άλλων ότι αυτοδιοίκηση και Ευρώπη έχουν πολλά να κάνουν μαζί ενώ τάχθηκε υπέρ της αυτοδιοίκησης χωρίς μεσάζοντα το κράτος της Αθήνας. «Έχουμε ακόμα δρόμο πολύ και όρεξη να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για να τα καταφέρουμε, κάθε στήριξη μετράει κάθε ψήφος είναι σημαντική.» είπε τέλος.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ