in

Ξεκινάμε δουλειά, video

 

fonien.gr - Ενημέρωση για τον τουρισμό στο Επιμελητήριο Λασιθίου (7-4-2017)

Η πρώτη επαφή με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης του Αγίου Νικολάου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο γραφείο του προέδρου του Εμπορικού επιμελητηρίου Λασιθίου Θωμά Χαριτάκη στον Άγιο Νικόλαο για το θέμα της έναρξης των πρωτοβουλιών που θα πρέπει να αναληφθούν για την οργάνωση του λιμανιού, της πόλης και των επιλογών για τους επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων.

Η συνεργασία Δημοτικού Λιμενικού ταμείου, του Δήμου Αγίου Νικολάου και Εμπορικού Επιμελητηρίου είναι πλέον και επίσημη με τον σύμβουλο Γιάννη Μπρα ο οποίος και έκανε τις προτάσεις που άμεσα θα ξεκινήσουν ώστε το λιμάνι να αποκτήσει το όνομα που του αναλογεί στον χάρτη των προορισμών κρουαζιέρας.

Στην συνάντηση μετείχαν και οι πρόεδροι του Δ.Λ.Τ Γιώργος Μπαρπούνης και των συλλόγων εστίασης και  εμπόρων κ.κ Γιώργος Νεραντζούλης και Οδυσσέας Παπαδάκης αντίστοιχα ώστε από κοινού να βρεθούν οι δράσεις αυτές που θα πρέπει να αναπτυχθούν για την καλύτερη οργάνωση και προβολή του λιμανιού.

Πρώτος στόχος είναι η δημιουργία ενός ενημερωμένου χάρτη που θα χρησιμοποιούν όλοι και αυτό θα γίνει σε συνεργασία μάλλον με την ΔΕΥΑΝ.

Θ.Κ