in , , , , ,

Ξεκίνησε η διαδικασία ενεργοποίησης των δικαιωμάτων

Η Ένωση Μεραμβέλλου ενημερώνει ότι, ξεκίνησε η διαδικασία ενεργοποίησης των δικαιωμάτων ενιαίας ενίσχυσης 2014.


Η Ε.Α.Σ. Μεραμβέλλου είναι ο μοναδικός πιστοποιημένος φορέας Α΄ και Β΄ βαθμού στην περιοχή. Αυτό σημαίνει ότι, πέρα από την διαδικασία ενεργοποίησης  των δικαιωμάτων της ενιαίας ενίσχυσης, είναι εξουσιοδοτημένη να προβαίνει και στις απαραίτητες διορθώσεις και απασφαλμοτοποιήσεις, όπου απαιτείται, προκειμένου να ολοκληρωθεί επιτυχώς οι διαδικασία καταβολής των ενισχύσεων.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των παραγωγών λειτουργούν,  εκτός από τα γραφεία της σε Νεάπολη και Άγιο Νικόλαο, και εξωτερικά συνεργεία στα παρακάτω σημεία: Βραχάσι, Φουρνή, Λίμνες, Βρύσες, Ελούντα, Σκινιάς, Κριτσά, Πρίνα, Λακώνια και Καλό Χωριό. Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί των ανωτέρω περιοχών θα ενημερώνονται για τις ακριβείς ημερομηνίες με τοπικές ανακοινώσεις.
Επισημαίνουμε στους δικαιούχους ενιαίας ενίσχυσης ότι, για φέτος απαιτείται η ειδική εξουσιοδότηση προς το φορέα (Ένωση), για την όλη διαδικασία. Όσοι δεν έχουν ήδη καταθέσει εξουσιοδότηση στην Ένωση, παρακαλούνται να προσέλθουν έως στις 15 Μαΐου.
  Κανένα άλλο δικαιολογητικό δεν απαιτείται για όσους δεν έχουν οποιαδήποτε μεταβολή.
Επίσης, έως στις 15 Μαΐου θα γίνονται μεταβιβάσεις δικαιωμάτων ενιαίας ενίσχυσης (λόγω θανάτου, αγοροπωλησίες κ.α.) καθώς και νέες αιτήσεις.
Τέλος, εφιστούμε την προσοχή όσων, πιθανόν, παραπλανήθηκαν από τυχόν ιδιώτες, που εμφανίζονται πρόθυμοι να τους εξυπηρετήσουν, ότι κινδυνεύουν να χάσουν την επιδότησή τους αν τους εμπιστευτούν.
 
Από την Ε.Α.Σ. Μεραμβέλλου