in ,

Ξέρουμε τα πάντα για τα παιδιά μας; audio

Την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα για τα παιδιά μας, προσχολικής ηλικίας, θα έχουμε την Πέμπτη 26 του μήνα απο τις 4 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ στον παιδικό σταθμό της Αμμούδας όπως είπε μιλώντας στην εκπομπή του Λατώ 103,3 ΠΑΜΕ ΑΕΡΑ με τον Θάνο Κορομπύλια η ψυχοπαιδαγωγός Άννα Χανιωτάκη
 

 
Στις 27 Οκτωβρίου κάθε έτους εορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Εργοθεραπείας.
Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Εργοθεραπευτών (World Federation of Occupational Therapists), μέλος της οποίας είναι και ο Σύλλογος Ελλήνων Εργοθεραπευτών και η οποία εκπροσωπεί διεθνώς τους επαγγελματικούς Συλλόγους 80 χωρών, έχει ορίσει από το 2010 την ημέρα αυτή ως μια σημαντική ημερομηνία στο ημερολόγιο της Εργοθεραπείας, για την προώθηση, ενημέρωση, εξέλιξη και εορτασμό του επαγγέλματος σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο.
Στα πλαίσια του εορτασμού της ημέρας θα πραγματοποιηθούν δωρεάν αξιολογήσεις για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας.
Η δράση θα πραγματοποιηθεί στον παιδικό σταθμό της Αμμούδας στις 26 Οκτωβρίου απο τις 16.00 έως τις 21.00.
Σκοπός αυτής της δράσης είναι η ενημέρωση για την επιστήμη της εργοθεραπείας και η ευαισθητοποίηση των γονιών γύρω από την πρώιμη διάγνωση και αντιμετώπιση δυσκολιών που ενδεχομένως αντιμετωπίζουν παιδιά αυτής της ηλικίας.
Την δράση συνδιοργανώνουν ο Πολιτιστικός Αθλητικός Όμιλος Δήμου Αγίου Νικολάου(Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν.), ο Οργανισμός Κοινωνικών Υπηρεσιών Δήμου Αγίου Νικολάου(Ο.Κ.Υ.Δ.Α.Ν.) και ιδιώτες εργοθεραπευτές.
Για περισσότερες πληροφορίες  και προγραμματισμό  συνεδρίας αξιολόγησης  μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 28410 23107 με τη κ. Μ. Κοκολάκη.