in

Νύχτα…τρόμου έζησαν λόγω καιρού οι επιβάτες του Κνωσσός Παλάς![PICS]

Τον…χάρο με τα μάτια τους είδαν οι επιβάτες των μινωικών γραμμών εχθές το βράδυ(10/2) στη διαδρομή Πειραιάς-Ηράκλειο.

Αν και οι άνεμοι ήταν αρκετά ισχυροί, το πράσινο φως για τον απόπλου δόθηκε κανονικά με τους ταξιδιώτες του πλοίου να ζουν μία από τις πιο εφιαλτικές εμπειρίες τους.
Σύμφωνα με μαρτυρία του αγιονικολιώτη Μ.Π. “ξεκινήσαμε με ανέμους στα 8 Μποφόρ, όμως όταν βρεθήκαμε μεσοπέλαγα, εκεί τα πράγματα χειροτέρεψαν”.

Ο ίδιος συνεχίζει να περιγράφει συγκλονισμένος:”Αν και είχα κλείσει καμπίνα δεν κατάφερα ούτε λεπτό να κοιμηθώ, αφού το πλοίο ήταν σαν να προσέκρουε σε τοίχο κάθε λίγο”. Η πόρτα μας χτυπούσε συνεχώς, ενώ τα ράφια και τα προσωπικά μας αντικείμενα βρέθηκαν στο πάτωμα”.

Παρακάτω περιγράφει το τι συνέβη εκτός καμπίνας: “Αποφάσισα να ανέβω στο κατάστρωμα, όμως αυτό που είδα μπροστά μου ήταν βγαλμένο από ταινία τρόμου. Σε όλα τα καταστήματα, τα πράγματα προς πώληση βρέθηκαν στο πάτωμα όπως καλλυντικά, ρούχα, αναψυκτικά, παιχνίδια, κτλ. ενώ ακόμα και τα ψυγειάκια δε γλίτωσαν από την φουρτουνιασμένη θάλασσα. Αρκετοί ταξιδιώτες συντετριμμένοι έκλαιγαν, ενώ οι περισσότεροι αντιμετώπιζαν συμπτώματα ζάλης και ναυτίας”.

Σίγουρα το ταξίδι αυτό θα μείνει στον ίδιο αλλά και στους συνεπιβάτες των μινωικών γραμμών αξέχαστο με τις εικόνες παρακάτω να μιλούν από μόνες τους…
 

Ν.Μ.