in

Νεκρός οδηγός αυτοκινήτου μετά από σύγκρουση με λεωφορείο στην εθνική [PICS]

Σε τραγωδία εκτυλίσσεται η σφοδρή σύγκρουση λεωφορείου με ΙΧ αυτοκίνητο που σημειώθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο ύψος της παλιάς γέφυρας του Αποσελέμη στην παλιά εθνική οδό.
Νεκρός είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες τουneakriti.gr, βγήκε από ρεύμα κυκλοφορίας του και έπεσε πάνω στο λεωφορείο. Αμέσως το λεωφορείο ανετράπη και έπεσε στο ποτάμι. Το κόκκινο αυτοκίνητο όμως συνέχισε την “τρελή” πορεία του και συγκρούστηκε με ακόμα ένα ΙΧ.

Το λεωφορείο είχε κατεύθυνση από Χερσόνησο προς το Ηράκλειο ενώ το κόκκινο αυτοκίνητο κατευθύνονταν προς Χερσόνησο. Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν το ΙΧ πήγε να κάνει προσπέραση με συνέπεια, ενώ βρίσκονταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, να πέσει με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο λεωφορείο.

Τρεις από τους επιβάτες του τουριστικού λεωφορείου είναι ελαφρά τραυματίες και μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Στο λεωφορείο επέβαιναν 30 – 35 άτομα, όλοι τουρίστες.

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, η ΕΜΑΚ, δύο οχήματα της Πυροσβεστικής από τη Χερσόνησο καθώς και η Αστυνομία.