in ,

Νεκρός Ιεραπετρίτης σε τροχαίο – «Έσβησε» μπροστά στο παιδί και την σύζυγο του

Τραγική κατάληξη είχε η διαδρομή για έναν 56χρονο Κρητικό που επέβαινε με την οικογένεια του σε αυτοκίνητο με προορισμό χωριό της Βουλγαρίας, από όπου και κατάγεται η σύζυγος του, όταν αυτό ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα έξω από τα Χρυσοχώρα του Δήμου Ηράκλειας με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Το νήμα της ζωής κόπηκε πρόωρα για τον Ιεραπετρίτη Μανώλη Χαραλαμπάκη, υπεύθυνο παραλαβής στον αγροτικό συνεταιρισμό «Ανατολή» , μόνιμο κάτοικο Γρα-Λυγιάς, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του, συγγενείς και φίλους.
Η τραγωδία γράφτηκε το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας όταν στο 3ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Ηράκλειας – Λιθότοπου Σερρών, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε οικογένεια Βουλγάρων με επιβάτη και τον 56χρονο ,εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε σε αποστραγγιστικό κανάλι.
Ο 56χρονος που καθόταν στο πίσω κάθισμα υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματα του με τραγικές φιγούρες, ωστόσο τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και κυρίως το ανήλικο παιδί και την σύζυγο του που τραυματίστηκαν ελαφριά και μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο Σερρών.
Η είδηση “έσκασε” σαν βόμβα στην Ιεράπετρα καθώς επρόκειτο για ένα αγαπητό και δραστήριο μέλος της τοπικής κοινωνίας , το οποίο όμως και “έσβησε” από την μία στιγμή στην άλλη,χωρίς ουδείς από το περιβάλλον του να μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει το τι είχε συμβεί.
Ένας 70χρονος ηλικιωμένος, πεθερός του 56χρονου,μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Ηράκλειας, ενώ σοκαρισμένος αλλά χωρίς να τραυματιστεί ο οδηγός τους Ι.Χ, ένας 67χρονος Βούλγαρος,
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας.
ΠΗΓΗ: neakriti.gr