in , , ,

Νεα σεμινάρια απο την ΘΟΝ

Στα πλαίσια της διάθεσης η τοπική κοινωνία να γνωρίσει βασικές αρχές και πρακτικές του θεάτρου η Θεατρική Ομάδα της Νεάπολης ξεκινά ένα κύκλο ανοικτών σε όλους σεμιναρίων.

Στην πρωτοβουλία αυτή η Ζωή Σγουρού, γνωστή από την συμμετοχή της σε δουλειές για την τηλεόραση και τον κινηματόγραφο αλλά και σκηνοθέτης έργου της Ε.Θ.Ο.Α..Ν πριν λίγα χρόνια θα συνδράμει σε εαυτό.
Θα πραγματοποιηθούν 7 συνεδρίες – μαθήματα που μπορεί ο κάθε ένας να παρακολουθήσει και να εγγραφεί σε αυτά με το πρώτο να είναι δωρεάν ώστε να γίνει αντιληπτό στον κάθε ένα εάν θέλει να  συνεχίσει. 
Η Ζωή Σγουρού θα αναφερθεί στην τέχνη της υποκριτικής, στις αντιδράσεις του σώματος στη κίνηση και της έκφρασης, στην επαφή με το κοινό, στον αυτοσχεδιασμό και στην ανάγνωση κειμένων. Το πρόγραμμα ξεκινά την επόμενη Τετάρτη στις 26 του μήνα και θα ολοκληρωθεί στις 14 Απριλίου. 
Η πρωτοβουλία αυτή από την ΘΟΝ ουσιαστικά ανοίγει το θέατρο σε όλους ώστε στην συνέχεια όσοι θέλουν να δοκιμάσουν επί σκηνής τα θεατρικά δρώμενα της ομάδας στην οποία πάντα χωράνε νέα μέλη.
ΘΑΝΟΣ Κ.