in , ,

«ΝεαΠΟΛΙΤΕΣ εν δράσει» εθελοντισμός σημαίνει πράξη επιλογής,

ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ … «ΝεαΠΟΛΙΤΕΣ εν δράσει»
Οι «ΝεαΠΟΛΙΤΕΣ εν δράσει», η ομάδα «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ & ΔΡΩ» του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Νηπιαγωγείου και 2ου Δημοτικού Νεάπολης και τον Δήμο Αγίου Νικολάου, πραγματοποίησαν την εξ αναβολής λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών δράση φιλαναγνωσίας στον Δημοτικό Κήπο Νεάπολης, ενταγμένη στην εβδομάδα εθελοντισμού “Let’s do it Greece”, το Σάββατο 13 Απριλίου.

Με πολύ όρεξη και καλή διάθεση γονείς και εκπαιδευτικοί διάβασαν παραμύθια στα παιδιά, έπαιξαν παιχνίδια στον Κήπο και αφού μίλησαν για τα δικαιώματα του καλού αναγνώστη κατασκεύασαν σελιδοδείκτες, αξιοποιώντας τα καινούρια παγκάκια που τοποθετήθηκαν σε αυτόν.
Οι «ΝεαΠΟΛΙΤΕΣ εν δράσει» καταθέτουν εμπράκτως έτσι τη δική τους πρόταση για διαφορετικές χρήσεις του Κήπου, προκειμένου να αποτελεί σημείο αναφοράς της καθημερινότητας μας.

Την Κυριακή 14 Απριλίου, ξανά εθελοντές, αναλάβαμε δράση στο σιρκουί Νεάπολης. Γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί ήμαστε και φέτος εκεί, δίνοντας το εαυτό μας για την άριστη διοργάνωση των αγώνων, ακολουθώντας τις πολύτιμες οδηγίες του Ποδηλατικού Ομίλου «ΔΡΗΡΟΣ».
 

Για όλους τους «ΝεαΠΟΛΙΤΕΣ εν δράσει» εθελοντισμός σημαίνει πράξη επιλογής, είναι στάση ζωής.
Συμμετέχουμε κι αλλάζουμε την καθημερινότητα.