in ,

Να σεβαστούμε τους εργαζόμενους που συνεχίζουν να δουλεύουν

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λασιθίου στις δύσκολες στιγμές που βιώνει η κοινωνία μας, καλεί τα μέλη του σε όλο το Νομό, να δείξουν με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας την αλληλεγγύη του σε συνανθρώπους μας και ευπαθείς ομάδες που την έχουν ανάγκη, είτε ατομικά είτε μέσω άλλων κοινωνικών δομών.
Επίσης, μετά την ανακοίνωση περαιτέρω προληπτικών μέτρων που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας, λόγω ανωτέρας βίας – ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ανακοινώνει την αναστολή της παραχώρησης για χρήση της αίθουσας γενικών και διοικητικών συνελεύσεων, καθώς και την ακύρωση των προγραμματισμένων δράσεών του, (ημερίδα για «Εργασιακό Bullying και Mobbing», γενική συνέλευση των αντιπροσώπων, συμβουλευτική εργαζομένων κ.λ.π.), για αόριστο χρονικό διάστημα.
Παρακαλούνται οι συνάδελφοι να επικοινωνούν για έκτατα περιστατικά με τους προέδρους των Σωματείων τους. Για τα πολύ έκτατα και επείγοντα περιστατικά με τον πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λασιθίου Μανόλη Πεπόνη.
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λασιθίου απευθύνει έκκληση να επιδειχθεί η δέουσα σοβαρότητα, υπευθυνότητα και πειθαρχία, σε ότι αφορά στην τήρηση μέτρων προστασίας ειδικά για τους συνάδελφους που συνεχίζουν να εργάζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες, καθώς και για την ατομική προστασία του καθενός χωριστά και φυσικά για τη συλλογική προστασία των εργαζόμενων, των πολιτών και των οικογενειών τους.
 
Το Δ.Σ.