in ,

Να γιορτάσουμε στην πόλη μας, audio

Μπορεί να είναι μαγνήτης το μεγάλο Κάστρο, μπορεί να έχει πολλές δράσεις και άλλα διάφορα όμως στην γιορτή της πόλης μας ας μείνουμε στην πόλη μας και πάμε άλλη μέρα την βόλτα μας αλλού.
Για τις εκδηλώσεις που θα γίνουν και δεν θα γίνουν ανήμερα της εορτής της πόλης στην πλατεία του Αγίου Νικολάου μίλησε στην εκπομπή του Λατώ 103,3 ΠΑΜΕ ΑΕΡΑ ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ Λευτέρης Ραφαηλάκης. Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι το Ηράκλειο είναι μαγνήτης για πολλούς την ημέρα της εορτής του Αγίου Νικολάου κάτι που θα πρέπει οι τοπικοί φορείς να δούν και να δουλέψουν πάνω σε αυτό
ακούστε εδώ
Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου και ο Δήμος Αγίου Νικολάου ενημερώνουν τους κατοίκους, τους επισκέπτες της πόλης μας και ιδιαίτερα τους μικρούς μας φίλους ότι την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017 (ανήμερα της εορτής του Πολιούχου μας Αγίου Νικολάου) θα πραγματοποιηθεί το παραδοσιακό άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου.
Στην εκδήλωση, που θα διαρκέσει από τις 17.00 έως τις 20.00 και σηματοδοτεί το ξεκίνημα των Χριστουγεννιάτικών εκδηλώσεων στην πόλη του Αγίου Νικολάου, θα υπάρχουν παράλληλα χριστουγεννιάτικα δρώμενα και δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους.