in ,

Νίκος Κοκκίνης στον αέρα για υποψηφιότητα, συμμετοχή, νέα προοπτική, αλλαγή στην λειτουργία και ηλικιακά όρια, άκουσε το

Στην εκπομπή του Λατώ 103,3 ΠΑΜΕ ΑΕΡΑ με τον Θάνο Κορομπύλια παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του για τον Δήμο Αγίου Νικολάου o Νίκος Κοκκίνης.

Ο ίδιος αφού πρώτα αναφέρθηκε στην ημέρα τιμής και μνήμης για την επέτειο του Πολυτεχνείου αναφέρθηκε σε όσα τον οδήγησαν στην απόφαση του αυτή, στο περιεχόμενο των ανθρώπων που είναι μαζί του, κάλεσε σε διαδικασίες ανοιχτές σε όλους και όλες. Τόνισε στην ανάγκη να σμίξουνε οι δυνάμεις του τόπου, είπε πως το σήμερα του Δήμου δεν είναι αυτό που θα μπορούσε να είναι, οραματίζεται ένα Δήμο που θα έχει ρόλο στα κέντρα λήψης αποφάσεων και όχι να είναι ένας απλός ακροατής, έδωσε έμφαση στην κοινωνία, τον πολιτισμό, τον τουρισμό με συνέργειες, είπε πως ένας δήμαρχος δεν μπορεί να κάνει τα πάντα μόνος του και ζήτησε απο την τοπική κοινωνία να ξεκινήσει ένα διάλογο ανοιχτό με τον ίδιο να είναι παρόν όπου του ζητηθεί. Σε ότι αφορά την ηλικία του είπε πως είναι 69 ετών και δεν το κρύβει με την διάθεση και την ικανότητα την ίδια στιγμή να βοηθήσει ουσιαστικά τον τόπο.

ακούστε εδώ την συζήτηση