in , , , ,

Νίκος Δασκαλάκης, ξεκάθαροι στόχοι.

Γεννήθηκα το 1974 στο Ηράκλειο Κρήτης και διαμένω μόνιμα στην Ελούντα. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών Ρεθύμνου του Πανεπιστημίου Κρήτης και δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στον τομέα του τουρισμού και ειδικότερα στο χώρο της εστίασης και του εμπορίου.



Κατά το παρελθόν υπήρξα μέλος των Δ.Σ. του Προοδευτικού Συλλόγου Ελούντας, του Αναπτυξιακού Συλλόγου Ελούντας και επί σειρά ετών του Α. Ο. Ελούντας ενώ σήμερα είμαι αντιπρόεδρος του νεοσύστατου Συλλόγου Επαγγελματιών Ελούντας. Τα χόμπυ μου είναι ο αθλητισμός (ποδόσφαιρο, τέννις) και η μουσική.
 
Η λογική των χαμηλών προσδοκιών που καλλιεργείται τα τελευταία χρόνια στο Δήμο μας, η μη ύπαρξη ενός κεντρικού σχεδιασμού και η έλλειψη επικοινωνίας και συνεργασίας με τους πολίτες και τους κοινωνικούς φορείς αποτελούν για μένα τους σημαντικότερους λόγους της συμμετοχής μου στο συνδυασμό “Δικαίωμα στην πόλη”.
 
Γιατί θεωρώ όχι μόνο δικαίωμα αλλά και χρέος όλων μας να βοηθήσουμε με τις όποιες δυνάμεις διαθέτει ο καθένας από μας στην επίλυση των μικρών και πολλών καθημερινών προβλημάτων και στον σχεδιασμό και υλοποίηση σημαντικών έργων που θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής μας και θα κάνουν πιο άνετη και ευχάριστη τη διαμονή των χιλιάδων επισκεπτών που επιλέγουν κάθε χρόνο τον τόπο μας για τις διακοπές τους.
 
Οραματίζομαι μια δημοτική αρχή που θα εμπνέει και θα διοικεί με αίσθημα ευθύνης, ισονομίας και σεβασμό στη διαφορετική άποψη, που θα συνδιαλέγεται με τους πολίτες και θα κάνει πράξη όλα εκείνα που απαιτούν οι ανάγκες της κοινωνίας με μοναδικό σκοπό το κοινό συμφέρον.
 
Μία δημοτική αρχή με σαφείς προτεραιότητες και ξεκάθαρους στόχους, με την απαραίτητη αποφασιστικότητα, γνώση και εμπειρία για την επίτευξη αυτών.