in

Νέο σοβαρό τροχαίο τη νύχτα στην Κρήτη με πολυτραυματία

Σοβαρό τροχαίο με πολυτραυματία το βράδυ της Δευτέρας, σχεδόν μέσα στον οικισμό του Γαζίου και πιο συγκεκριμένα στην είσοδο του οικισμού όπου βρίσκονται τα δύο σούπερ μάρκετ από την πλευρά του Ηρακλείου.
Πληροφορίες του neakriti.gr αναφέρουν ότι το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 11 το βράδυ ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ένας άνδρας τραυματίστηκε πάρα πολύ σοβαρά όταν το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε εξετράπη της πορείας του κάτω από άγνωστες συνθήκες.
Πρώτες εκτιμήσεις χωρίς να θεωρούνται απολύτως σίγουρες έκαναν λόγο για άνδρα μεταξύ 30 και 40 ετών, ενώ ο πολυτραυματίας παρελήφθη και μεταφέρθηκε αμέσως στα Επείγοντα του Βενιζελείου Νοσοκομείου από μονάδα του ΕΚΑΒ που κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες για ανάνηψη και διασωλήνωση επί τόπου.
Στο περιστατικό κλήθηκε να συνδράμει και η  ΕΜΑΚ  για τον απεγκλωβισμό όμως δεν χρειάστηκε καθώς οι διασώστες του ΕΚΑΒ είχαν καταφέρει να παραλάβουν τον πολυτραυματία.
Ωστόσο άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ΕΜΑΚ ανέλαβαν το έργο καθαρισμού του οδοστρώματος μετά από σφοδρή πρόσκρουση του οχήματος, σε αντικείμενο που βρέθηκε στην πορεία του και αφού είχε προηγηθεί εκτροπή του Ι.Χ.