in , ,

Νέο ξεκίνημα για τον Σύλλογο Ερασιτεχνών Ψαράδων Αγίου Νικολάου

 

Ενημερώνουμε τα μέλη του Συλλόγου Ερασιτεχνών Ψαράδων Αγίου Νικολάου, ότι κατόπιν των τελευταίων αρχαιρεσιών που διεξήχθησαν στις 7/8/2016 εξελέγη νέο Δ.Σ.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα εκπροσωπεί το Σύλλογο για την επόμενη 3ετία, κατόπιν συνεδρίασης, συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Γεώργιος Σαρειδάκης
Αντιπρόεδρος: Νικόλαος Χαλκιαδάκης
Γενικός Γραμματέας: Σπυρίδων Μαυροειδής
Ταμίας: Εμμανουήλ Ζερβάκης
Μέλος: Νικόλαος Κουτουλάκης

Αναπληρωματικά μέλη:
Εμμανουήλ Παγωμένος
Εμμανουήλ Σαρειδάκης
Αντώνιος Μαυρής
Εμμανουήλ Τζώρτζης
Λαέρτης Ντενέκος

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι κατόπιν των πρώτων επαφών μας μετά την ανάληψη των καθηκόντων μας, με υπηρεσίες και Αρχές, κρίνεται αναγκαία η τροποποίηση του υπάρχοντος καταστατικού του Συλλόγου Ερασιτεχνών Ψαράδων, έτσι ώστε να μπορέσει ο Σύλλογος να αντεπεξέλθει στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Σύντομα θα ανακοινωθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση με μοναδικό θέμα: «Τροποποίηση υπάρχοντος καταστατικού Συλλόγου Ερασιτεχνών Ψαράδων Αγίου Νικολάου».

Ως νέο Διοικητικό Συμβούλιο, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα μέλη που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους. Υποσχόμαστε ότι κατά την θητεία μας, με όρεξη για δουλειά, ομαδικότητα και κοινή προσπάθεια, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του Συλλόγου και για να προωθήσουμε τις αξίες και τις αρχές που ορίζονται στο καταστατικό του και τούτο για το καλό τόσο των μελών μας, νέων και παλαιών, όσο και του τόπου μας.

Επίσης προσδοκούμε στην δημιουργία μιας άριστης συνεργασίας με τον Δήμο, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, την Δ.Α.Ε.Α.Ν. και το Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου, προκειμένου να πετύχουμε και να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του τόπου, του τουρισμού και γενικά της κοινωνίας του Αγίου Νικολάου.

Με τιμή
Το Δ.Σ.