in , ,

Νέες Τάσεις και Εξελίξεις στον τομέα του Food and Beverage


Διάλεξη με θέμα « Νέες Τάσεις και Εξελίξεις στον τομέα του Food and Beverage” διοργανώθηκε από την κυρία Σαραντοπούλου Ιωάννα  Καθηγήτρια Επισιτιστικών Μαθημάτων της ΑΣΤΕΚ Αγίου Νικολάου , την Παρασκευή  29 /3 ,  στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο , στα πλαίσια των μαθημάτων της .
Εισηγητής στην Διάλεξη ήταν ο κύριος Αλέξανδρος Γλυνός   , Γενικός Διευθυντής του Saint Nicolas Bay Resort Hotel and Villas. Η συμμετοχή των σπουδαστών ήταν καθολική .
Αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούν στις νέες τάσεις παγκοσμίως , καθώς και γενικά στοιχεία που αφορούν στην ιδιαιτερότητα του τομέα της διαχείρισης τροφίμων και ποτών ενός  5αστερου ξενοδοχείου. Ακόμη προσεγγίστηκαν θέματα  διαχείρισης και οργάνωσης προσωπικού επισιτιστικών τμημάτων .
Η Διάλεξη λειτούργησε με δυνατή αλληλεπίδραση μεταξύ εισηγητή και παρευρισκομένων σπουδαστών .  Με την λήξη της  ακολούθησαν ερωτήσεις , οι οποίες οδήγησαν σε ανοιχτή συζήτηση .