in ,

Νέες επιτυχίες στο τένις οι τρίτες θέσεις για Χαμηλάκη και Σφυράκη

Με τη συμμετοχή 97 αθλητών και αθλητριών της κατηγορίας τζούνιορ, ολοκληρώθηκε την 16-09-2018 το τριεθνές τουρνουά τένις που διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις του στο Κορακόνερο ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο της Ρόδου (ΔΟΠΑΡ). Εκτός από την Ελλάδα (Ρόδος, Κως, Κάλυμνος, Αθήνα, Κρήτη), τη διοργάνωση τίμησαν με την συμμετοχή τους, η Τουρκία και τα Σκόπια. Το τουρνουά που άφησε πάρα πολύ καλές εντυπώσεις και από οργανωτικής και από αγωνιστικής άποψης, είναι βαθμολογούμενο της Ε.Φ.Ο.Α. και αυτό ήταν ένα επιπλέον κίνητρο. Παράλληλα, έγιναν πάρα πολύ καλά παιχνίδια, άκρως ανταγωνιστικά, όπως αναμενόταν να είναι και η Κυριακή έδειξε δυνατούς τελικούς.

Το τουρνουά, αποτελεί ουσιαστικά και ένα καλό crash test για τον δραστήριο σύλλογο του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης, ενόψει του U 18 ITF που θα ακολουθήσει (1 – 7 Οκτωβρίου) στις ίδιες εγκαταστάσεις και αναμένεται με πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Τα κολακευτικά σχόλια που έχει αποκομίσει ο ΡΟΑ απ’ όλες τις αποστολές, είναι ασφαλώς πολύ ενθαρρυντικά και κάνουν και τους ανθρώπους του Ομίλου να αισθάνονται πολύ καλά.
Στο τουρνουά συμμετείχαν πολύ καλοί αθλητές και αθλήτριες και τα παιχνίδια ήταν άκρως ανταγωνιστικά. Από την Κρήτη συμμετείχαν οι αθλητές του Α.Ο Λατώ Αλεξανδρίδης Ιωάννης , Σφυράκης Νικόλαος και Χαμηλάκης Εμμανουήλ στην κατηγορία αγόρια 16 ετών (μεγαλύτερη ηλικιακά από την κατηγορία τους ) αναλυτικότερα: ο Αλεξανδρίδης Ιωάννης πέρασε τον πρώτο γύρο bye στην συνεχεία στον γύρω των δεκαέξι έπαιξε με τον Παπά Δημήτριο του Ο.Α Α.Γ Σούλα Ρόδου τον οποίο νίκησε με 6-2,6-1 στην συνέχεια στον γύρο των οκτώ έπαιξε με τον συναθλητή του Χαμηλάκη Εμμανουήλ του Α.Ο Λατώ από τον όποιο έχασε με 6-3, 6-0.
Ο Σφυράκης Νικόλαος πέρασε τον πρώτο γύρο bye στην συνεχεία στον γύρω των δεκαέξι έπαιξε με τον Σεργίου Γεώργιο του Α.Σ Απόλλων Καλύμνου τον οποίο κέρδισε 6-2,6-0 στην συνέχεια στον γύρο των οκτώ έπαιξε με τον Πανάγο Ηλία του Ροδιακού Α.Ο τον οποίο επίσης κέρδισε με 6-2,6-1 και έτσι έφτασε στους τέσσερις που αντιμετώπισε τον Χαϊδεμένο Γεώργιο του Α.Ο Πεύκης Τie-break από τον οποίο έχασε με 6-2,6-0 και έτσι κατέκτησε την τρίτη θέση .
Τέλος ο Χαμηλάκης Εμμανουήλ πέρασε και αυτός τον πρώτο γύρο bye στην συνεχεία στον γύρω των δεκαέξι έπαιξε με τον Λάνδρου Φίλλιπο Ο.Α Α.Γ Σούλα Ρόδου τον οποίο κέρδισε 6-2,6-0 στην συνέχεια στον γύρο των οκτώ έπαιξε με τον συναθλητή του Αλεξανδρίδη Ιωάννη τον οποίο κέρδισε με 6-3,6-0 και έτσι έφτασε στους τέσσερις που αντιμετώπισε τον Τσίγαρο Ιωάννη Ροδιακού Α.Ο του από τον οποίο έχασε με 6-2,6-1 και έτσι κατέκτησε και αυτός την τρίτη θέση
Τα παιδιά συνόδευσε για άλλη μια φορά ο ΣΦΥΡΑΚΗΣ Δημήτριος και εκ μέρους του συλλόγου και των γονέων των αθλητών θα θέλαμε να εκφράσουμε τα ευχαριστήρια μας στον διοργανωτή σύλλογο Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίριση και προσωπικά στον πρόεδρο του κ Μιχάλη Πανάγο καθώς και στον επιδιαιτητή των αγώνων κ. ΣΚΟΥΡΜΑΛΑ Ευγένιο για την άψογη φιλοξενία και την άρτια οργάνωση του τουρνουά