in , ,

Νέες επιτυχίες για το τένις του Αγίου Νικολάου

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η φάση του 4ου κατά σειρά Παγκρήτιου Πρωταθλήματος τένις 2019 επιπέδου Ε3 με την συμμετοχή 38 αθλητών και αθλητριών στις κατηγορίες Αγόρια – Κορίτσια κάτω των 14 ετών. Το Πρωτάθλημα φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ο.Α. ΣΗΤΕΙΑΣ το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019. Ο σύλλογος μας συμμετείχε σε αυτό με 3 αθλήτριες και 2 αθλητές στο σύνολο. Ονομαστικά: Δαβράδου Εμμανουέλα (Κ14), Ζανταλή Μιχαέλλα (Κ14), Κοντολαιμάκη Αντωνία (Κ14), Ξιάρχο Εμμανουήλ (Α14) και Μαγουλιανό Δημήτριο (Α14).

Η Δαβράδου Εμμανουέλα αντιμετώπισε στον γύρο των 16 την Πρινιανάκη Ερατώ του Φιλία ΤΚ από την οποία ηττήθηκε με σκορ 3-5, 0-4. Η Ζανταλή Μιχαέλλα αντιμετώπισε στον ίδιο γύρο την πολύ έμπειρη Λαμπράκη (νο3 seed) του Ηρακλειο ΟΑΑ και ηττήθηκε με σκορ 0-4, 0-4. Η Κοντολαιμάκη Αντωνία έπαιξε με την επίσης ισχυρή Ζαχαράκη (νο2 seed) του Ηράκλειο ΟΑΑ, γνωρίζοντας κ εκείνη την ήττα με το ίδιο σκορ. Να αναφερθεί πως οι Κοντολαιμάκη/ Ζανταλή αγωνίσθηκαν στην κατηγορία ως μικρότερες ηλικιακά καθώς αμφότερες ανήκουν στα Κορίτσια 12.

Ο Ξιάρχος κληρώθηκε στον γύρο των 32 με τον Τσατσάκη Πάρη του Ηράκλειο ΟΑΑ γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 2-4,2-4. Ο Μαγουλιανός Δημήτρης, πραγματοποίησε την μοναδική νίκη του συλλόγου μας στην συγκεκριμένη διοργάνωση καθώς κέρδισε τον αγώνα του απέναντι στον Συμινελάκη Ιωάννη των Νέων Αγίου Νικολάου με σκορ 5-3, 2-4, 11-9 σ’ ένα μάτς που διήρκησε περίπου 2 ώρες. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που αθλητές των δυο σωματείων αγωνίζονται ως αντίπαλοι, με το παλαιότερο σωματείο της πόλης μας, να κατακτά την νίκη. Ο Μαγουλιανός στον επόμενο γύρο συνάντησε τον Μπουνάκη του Ηράκλειο ΟΑΑ (μετέπειτα νικητή της διοργάνωσης) και έπειτα από έναν ευρεπή αγώνα ηττήθηκε με σκορ 1-4, 1-4.

Την αποστολή στην Σητεία συνόδευσαν οι προπονητές του συλλόγου Μήλας Γεώργιος και Τζώρτζης Ιωάννης, μαζί με τους γονείς των αθλητών και αθλητριών.

Η 2η και τελευταία φάση του 4ου Ε3 θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Ιουλίου 2019 στον ΓΣ ΛΙΒΥΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ για τις κατηγορίες Αγόρια – Κορίτσια κάτω των 12 και Κορίτσια κάτω των 16 ετών.

Η κατηγορία Αγόρια κάτω των 16 ετών θα διεξαχθεί την παραπάνω ημερομηνία στον ΑΟ ΛΑΤΩ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΟΑΟΥ.

Καλούμε όλους τους φίλους και φίλες του αθλήματος να παραστούν στους αγώνες που θα γίνουν για πρώτη φορά στην πόλη μας!