in , ,

Νέες διακρίσεις για προϊόντα του τόπου μας

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για τη νεα διεθνή διάκριση που πέτυχαν τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδά μας.
Στον μοναδικό διεθνή διαγωνισμό που διεξάγεται στην Ελλάδα και που έλαβε χώρα στους ιστορικούς Δελφούς , το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο PHYSIS of CRETE 0.2 κατάφερε να αποσπάσει τις κορυφαίες διακρίσεις του διαγωνισμού.
Ποιο  συγκεκριμένα κατάφερε να αποσπάσει το Χρυσό βραβείο του διαγωνισμού ανάμεσα σε 400 διαφορετικά ελαιόλαδα απ ολο το κόσμο και από χώρες όπως η Ιταλία,Ισπανία,Πορτογαλία,Τουρκία,Βραζιλία,Τυνησία κτλ αλλα να κερδίσει και το ειδικό βραβείο του διαγωνισμού ως το καλύτερο Κρητικό ελαιόλαδο!
Η βράβευση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Απριλίου σε ειδική τελετή στο Ζάππειο Μέγαρο.
Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με την εξέλιξη αυτή και ως οικογενειακή επιχείρηση προχωράμε με βάση την ορθή καλλιέργεια των ελαιόδεντρων και με  στόχο την κορυφαία ποιότητα του ελαιόλαδου που ήδη εξάγουμε σε 10 χώρες!
Η διάκριση αυτή έρχεται σε συνέχεια της Χρυσής Ελαίας που κατακτήσαμε στο Παγκρήτιο διαγωνισμό ελαιόλαδου την 18η Μαρτίου και είναι η 4η διάκριση για το 2018.

Με εκτίμηση
Asmarianakis Manolis
Sales manager
OlivePlus – Physis of Crete

0030 2841 500200

0030 6932905201

Info@oliveplus.eu

Info@physisofcrete.gr

manosasma@hotmail.com

www.oliveplus.eu

www.physisofcrete.gr