in ,

Νέα σελίδα στον σύλλογο των κυνηγών της Νεάπολης

Νέα σελίδα γύρισε την Κυριακή σε ότι αφορά την πορεία του κυνηγητικού συλλόγου της Νεάπολης μετά την γενική συνέλευση και τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ που θα έχει θητεία 2 χρόνια.

 

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης του έργου του απερχόμενου Δ.Σ τονίσθηκε η σημασία των πρωτοβουλιών που έχουν αναπτύξει οι κυνηγοί σε ότι αφορά τόσο την εκπαίδευση τους όσο και την αλλαγή της νοοτροπίας του προφίλ του κυνηγού.

«Δεν πυροβολούμε ότι πετάει» είναι ο νόμος των μελών του κυνηγητικού συλλόγου της περιοχής όπου για μία ακόμα φορά απέδειξαν ότι το πρόσωπο και του σύγχρονου κυνηγού δεν έχει σε τίποτα να κάνει με την παρεξηγημένη έννοια των κυνηγών που υπήρχαν πριν αρκετά χρόνια.

 

Το παρόν στις διαδικασίες της Κυριακής έδωσε και ένα από τα παλιότερα πλην όμως ενεργά μέλη του συλλόγου ο κ. Μανόλης Δετικής ο οποίος δεν αφήνει τον χρόνο να του στερήσει την αγαπημένη του ενασχόληση.

 

Στο νέο Δ.Σ θα συμμετέχουν και θα κληθούν άμεσα να γίνουν σώμα οι  Γιάννης  Μηναδάκης, Μανώλης Φωνιαδάκης, Γιάννης Ιεραπετρίτης, Γιάννης Κυπριωτάκης, Γιώργος Αλεξόπουλος, Κωστής Γαλανος, ενώ στην Ελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκαν οι  Μιχάλης Πέτκας και Μάρκος Κλώντζας.

 

ΘΑΝΟΣ Κ.