in , , , , ,

Μόνο όλοι μαζί.

Τις δράσεις των σωματείων, των συλλόγων και των ομάδων εν όψει των εθελοντικών καθαρισμών σε σημεία του Δήμου Αγ. Νικολάου την Κυριακή συντόνισαν οι εκπρόσωποί τους σε συνάντηση στο «Ρεξ».
«Φέτος ξεκινάμε να συντονίσουμε όλους τους συλλόγους και τους φορείς και σαν Δήμος και ΠΑΟΔΑΝ να τους προσφέρουμε την κάθε δυνατή βοήθεια ώστε η φετινή δράση του “Let’s do it” να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα», ανέφερε ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ κ. Χάρης Αλεξάκης.
Στην συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι περισσότερων από 10 συλλόγων από Άγ. Νικόλαο και Νεάπολη, ενώ τηλεφωνική επαφή υπήρξε και με φορείς από άλλα σημεία του Δήμου. Είναι σημαντικό ότι ήδη σύλλογοι είχαν ετοιμάσει τις πρωτοβουλίες τους και είχαν ξεκινήσει τον συντονισμό των δράσεων.
Οι ποδηλάτες του ΠΟΑΝ θα φροντίσουν, σε μια μέρα γιορτής, να καθαρίσουν την περιοχή στην ακτή της Αμμουδάρας, τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Βραχασίου «Ο Αναύλοχος» τους δρόμους του χωριού, τα μέλη της Ομάδας Διάσωσης τον πυθμένα στο λιμάνι του Αγ. Νικολάου. Τα μέλη του Συλλόγου Φοιτητών του ΤΕΙ επίσης θα δράσουν, όπως και οι ερασιτέχνες αλιείς θα φροντίσουν τον χώρο στην μαρίνα. Οι Σαμαρείτες και τα μέλη του Λυκείου των Ελληνίδων επίσης θα συμμετάσχουν όπως και τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Νεάπολης.
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ