in

Μόνο μετά από ραντεβού οι αιμοληψίες στον Άγιο Νικόλαο

Σας ενημερώνουμε ότι από Τετάρτη 18/3/2020,  οι αιμοληψίες Αιμοδοτών πραγματοποιούνται μόνο στην αίθουσα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου με είσοδο από την οδό Εργατικής Εστίας.
Η αίθουσα είναι απομονωμένη  και τηρούνται όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας, ώστε να διευκολύνουμε τους αιμοδότες να προσέρχονται για προσφορά αίματος  σε χώρο που βρίσκεται εκτός Νοσοκομείου και να αιμοδοτούν με ασφάλεια. Οι αιμοδότες δε θα πρέπει να προσέρχονται αν υπάρχει το παραμικρό σύμπτωμα κρυολογήματος ή λοίμωξης αναπνευστικού όπως  πυρετός , βήχας, συνάχι τόσο στους ίδιους όσο και στο περιβάλλον τους τις τελευταίες 2 εβδομάδες ( σημ. το αίμα δεν ελέγχεται για τον κορονοιο ). Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να έχουν περάσει τουλάχιστον 2 εβδομάδες από την πλήρη  υποχώρηση των συμπτωμάτων και να αισθάνονται τελείως καλά. 
Οι αιμοληψίες  θα πραγματοποιούνται  9:00 – 13:00  το πρωί τις καθημερινές ημέρες και Δευτέρα και Πέμπτη απόγευμα  5:00 – 7:30 μμ. ΜΟΝΟ  ΜΕΤΑ ΑΠΟ   ΡΑΝΤΕΒΟΥ στο παρακάτω τηλέφωνο προκειμένου να αποφεύγεται μακρά παραμονή και συνωστισμός των αιμοδοτών στον ίδιο χώρο.  Οι αιμοληψίες με ραντεβού θα πραγματοποιούνται από την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020
Τηλ. επικοινωνίας για ραντεβού  2841343103
Θα πρέπει όλοι να δείξουμε υπευθυνότητα και αλληλεγγύη, προσφέροντας αίμα  τώρα που λόγω της επερχόμενης επιδημίας, τα αποθέματα αίματος θα συρρικνωθούν δραματικά θέτοντας σε κίνδυνο πολλούς συμπολίτες μας.