in ,

Μυστήριο με το αιλουροειδές που έχει τρομάξει τον κόσμο στη Σητεία – Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας και βάση μαρτυριών από πολίτες, εθεάθη ζώο που ανήκει στην κατηγορία των αιλουροειδών στη περιοχή Αγιά Φωτιάς Σητείας. Οι μαρτυρίες είναι αρκετές και κάνουν λόγο για ζώο μεγάλου μεγέθους που ίσως πρόκειται για λεοπάρδαλη η τίγρη, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία και τις καταθέσεις των μαρτύρων που είδαν το ζώο αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΔΕΑΚ Σητείας.
Από την ΕΔΕΑΚ παρακαλείτε όποιος τύχει να δει το ζώο να ειδοποίηση αμέσως την αστυνομία και αν υπάρχει η δυνατότητα να το φωτογραφίσει από απόσταση χωρίς να το πλησιάσει….Η ομάδα μας έχει ξεκινήσει μαζί με την αστυνομία επιχείρηση αναζήτησης του ζώου στην ευρύτερη περιοχή, καταλήγει η ανακοίνωση.
Το Ράδιο Λασίθι επικοινώνησε με τον κ. Δασκαλάκη από την ΕΔΕΑΚ που έβγαλε την ανακοίνωση και επιβεβαίωσε την είδηση προσθέτοντας ότι το περιστατικό με το ζώο έγινε χθες και η ανακοίνωση γίνεται σε συνεννόηση με το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας.
Οι πληροφορίες για το θέμα όπως είναι λογικό οργιάζουν τις τελευταίες ώρες και σύμφωνα με άλλες εκτιμήσεις το αιλουροειδές που εντοπίστηκε μπορεί να είναι και κρητικός αγριόγατος ένα είδος με ελάχιστες καταγραφές στο νησί τις τελευταίες δεκαετίες, το οποίο είναι σε μέγεθος μεγαλύτερο από τις οικόσιτες γάτες.
radiolasithi.gr