in

Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή για την οικογειακή τραγωδία: Μαχαίρωσε τον αδελφό του πάνω από 60 φορές

Μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα βρέθηκε ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης εξετάζοντας τη σορό του αδικοχομένου 21χρονου Τόλη Γαργερού. Με πάνω από 60 μαχαιριές ο ίδιος του ο αδερφός τον οδήγησε σε φρικτό θάνατο στα Μισσίρια Ρεθύμνου, μια εικόνα που ακόμη και ο ιατροδικαστής στην πολυετή καριέρα του δεν έχει ξανασυναντήσει.
Σύμφωνα με τον κ. Μπελιβάνη που μίλησε στο Neakriti.gr για το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης υπήρξε «ολιγενική καταπληξία (δηλαδή απώλεια αίματος) οφειλόμενη σε ρήξη καρωτίδος συνεπεία πλήξης με νύσσον- τέμνων όργανο (μαχαίρι)».
Τα χτυπήματα έπληξαν τα άνω άκρα, κεφαλή, θώρακα, τράχηλο και κεφαλή ενώ η μοιραία μαχαιριά ήταν στην καρωτίδα.
Πριν τις 11 το πρωί της Τρίτης, ολοκληρώθηκε και η διαδικασία στη σορό του έτερου αδερφού Παναγιώτη Γαργερού. Όπως είπε ο κ.Μπελιβάνης : “Η νεκροψία ολοκληρώθηκε στο πτώμα του 28χρονου άντρα που κατανάλωσε δηλητηριώδεις ουσίες αλλά δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα  αυτή τη στιγμή.  Αναμένουμε τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων για τα ακριβή αίτια του θανάτου του αυτόχειρα“.
 
Τελευταίο αντίο στα αδέρφια
Εν τω μεταξύ στα Μισίρια ,στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου θα παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος στις 3 το μεσημέρι όπου θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία του Παναγιώτη και του Αποστόλη, οι σοροί των οποίων από τις 2μ.μ θα βρίσκονται στο ναό.
Ενώ θα ακολουθήσει η ταφή στο κοιμητήρι του Αγίου Γεωργίου Περιβολίων Ρεθύμνου.
Τραγικές φιγούρες οι γονείς, Ηλίας και Μαρία Γαργερού, αλλά και η αδερφή τους Μερόπη που από την μία στιγμή στην άλλη έχασε τους αδερφούς της.