in

Μπορεί να πέθανε, αλλά συνέχισε να…τρολάρει τον άνδρα της!

Πολλοί άνθρωποι όταν νιώθουν οτι πεθαίνουν κάνουν έναν μίνι απολογισμό της ζωής τους ή λένε πράγματα που ήθελαν, αλλά δεν είχαν την ευκαιρία να το κάνουν, στα αγαπημένα τους πρόσωπα.
Η Phendre όμως δεν άλλαξε τις συνήθειές της, καθώς δεν έχασε το χιούμορ της και την διάθεση για πλάκα, ούτε εκείνη την ώρα. Έτσι, αποφάσισε να κάνει μία τελευταία στον σύζυγό της…
Έβαλε λοιπόν τον Nigel να υποσχεθεί πως θα συνεχίζει να ποτίζει μία γλάστρα που είχαν στο μπάνιο, κάτι που γινόταν με ευλάβεια από το 2013.
Μόνο που κάποια στιγμή, ο συγκεκριμένος ΚΥΡΙΟΣ αποφάσισε να μετακομίσει και θέλησε να πάρει μαζί του το φυτό αυτό, το οποίο ήταν πολύ… ζωντανό όλα αυτά τα χρόνια.
Τότε λοιπόν ανακάλυψε πως η γλάστρα ήταν πλαστική και πως αυτή ήταν η τελευταία πλάκα που του έκανε η γυναίκα του.
Την ιστορία αυτή, αποκάλυψε η κόρη του Antonia με το παρακάτω μήνυμά της στο Twitter, το οποίο συγκέντρωσε 36.000 retweets και 132.000 likes…
«Πριν πεθάνει η μητέρα μου, έδωσε σαφέστατες οδηγίες στον πατέρα μου να συνεχίσει να ποτίζει το φυτό στο μπάνιο. Το κάνει με θρησκευτική ευλάβεια έκτοτε, κρατώντας τα… ζωντανά. Έδειχναν τόσο όμορφα που αποφάσισε να τα πάρει στο νέο του σπίτι. Μόνο που τότε ανακάλυψε πως είναι πλαστικά…».

View image on Twitter