in , , ,

«Μουσική και Μουσικοί»

Πλησιάζει η τελική ημερομηνία για την αποστολή των φωτογραφιών των ερασιτεχνών φωτογράφων στην φετινή 6η συνεχόμενη έκθεση φωτογραφίας της Φωτογραφικής Ομάδας Νεάπολης  Το φετινό θέμα της έκθεσης είναι «Μουσική και Μουσικοί».

 Η υπεύθυνη της ομάδας Γεωργία Πολυχρονάκη ενημερώνει εκ νέου την ΑΝΑΤΟΛΗ και μέσα από τις σελίδες της και όσους αγαπούν την φωτογραφία ότι ο  κάθε συμμετέχων μπορεί να καταθέσει έως 4 φωτογραφίες, ασπρόμαυρες ή έγχρωμες, διαστάσεων 20×30. 

«Η μουσική πρωτίστως ζει μέσα μας, μας περιβάλει, ντύνει τις μέρες και τις νύχτες μας, μας οδηγεί, χορεύουμε, κλαίμε, γελάμε, παίζουμε, χοροπηδάμε….. ενδιαφέρον θα’ χει και να την «δούμε» στο χαρτί» επισημαίνει η ίδια. 

 Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο στο παλιό Γυμνάσιο Νεάπολης και θα επιλεχθούν οι καλύτερες φωτογραφίες από κάθε συμμετοχή ενώ θα εκδοθεί το 3ο κατά σειρά φωτογραφικό λεύκωμα. 

Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι έως και το τέλος του μήνα και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να έχετε αν επικοινωνήσετε με την Πολυχρονάκη Γεωργία στο τηλ. 6972606148 και στο e-mail: sudday@yahoo.gr 

Όλες τις προηγούμενες χρονιές οι εκθέσεις της ΦΟΝ η ανταπόκριση ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική με συμμετοχές όχι μόνο από την περιοχή μας αλλά και από αλλού. Για τον λόγο αυτό κρίνεται απαραίτητη η έγκαιρη αποστολή των συμμετοχών ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στις τελευταίες μέρες από την στιγμή που θα πρέπει να φτιαχτεί και ανάλογα ο χώρος της έκθεσης.
ΘΑΝΟΣ Κ.