in , ,

Μοναδική ευκαιρία στην εκπαίδευση των εργαζομένων, άκουσε το

Σημαντική η πιστοποίηση γνώσης της αντιμετώπισης του κορονοϊου απο τα σεμινάρια που η Περιφέρεια  Κρήτης έχει ετοιμάζει για τους εργαζόμενους στα ξενοδοχεία, είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στην εκπομπή ΠΑΜΕΑΕΡΑ με τον Θάνο Κορομπύλια στον 104,4 το πρωί της Τρίτης 9 Ιουνίου η Μαρία Φαζού γραμματέας του συνδέσμου των ξεν/λων του νομού.

 

 

 

 

 

ακούστε εδώ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
ο Σύνδεσμος Υπαλλήλων Ξενοδοχείων Ν.Λασιθίου συμμετέχει ως φορέας στο επιμορφωτικό πρόγραμμα της Περιφέρειας Κρήτης και ενημερώνει τα μέλη του ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν ΟΛΟΙ οι Ξενοδοχοϋπάλληλοι.
Έχει ως σκοπό να ληφθούν μέτρα ειδικής ενημέρωσης-εκπαίδευσης των εργαζομένων για την αποφυγή κινδύνων λόγω του COVID-19 κατά την άσκηση των εργασιακών καθηκόντων τους.
Για την συμμετοχή σας στο πρόγραμμα πρέπει να στείλετε email με τα στοιχεία σας, στο Εmail του Σωματείου μας ( syxenol@gmail.com )Όνομα-επίθετο στα ελληνικά και με λατινικούς χαρακτήρες π.χ όπως στο διαβατήριο για όσους έχουν, το τηλέφωνο σας, το Ξενοδοχείο που είχατε δουλέψει το 2019 , την ειδικότητα σας και φυσικά ποιό 4ημερο θέλετε να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα.
Η εκπαίδευση είναι διαδικτυακή με διάρκεια περίπου 10 ώρες.
Από Τρίτη 9 Ιουνίου έως Παρασκευή 12 Ιουνίου, από 16 Ιουνίου έως 19 Ιουνίου, από 23 Ιουνίου έως 26 Ιουνίου και από 30 Ιουνίου έως 03 Ιουλίου .
Στη συνέχεια το Σωματείο θα εισάγει στην πλατφόρμα τα στοιχεία σας,για να λάβει ένα κωδικό που θα σας γνωστοποιήσει την συμμετοχή σας στο σεμινάριο.
Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη!
Για την Διοίκηση
Ο Πρόεδρος
Μιχάλης Γαρεφαλάκης
Η Γεν.Γραμματέας
Μαρία Μαρκάκη – Φαζού