in , , ,

Μιλούν οι πολίτες…

Η «Δημοτική Συνεργασία» εγκαινίασε με τον καλύτερο τρόπο μία σειρά εκδηλώσεων οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε όλο το δήμο Αγίου Νικολάου, με αντικείμενο την δυνατότητα των δημοτών να εκφραστούν απ’ευθείας και να καταθέσουν τους προβληματισμούς τους και τις προτάσεις τους.

Το Σάββατο 29 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση στην Νεάπολη, στον κινηματογράφο «Δρήρος». 

Οι δημότες από την περιοχή του Πάνω Μεραμπέλλου οι οποίοι γνωρίζουν από κοντά τα προβλήματά τους, έκαναν έναν πολύ εποικοδομητικό και θετικό διάλογο με τον επικεφαλής του συνδυασμού κο Πανίκο Καρατσή, ο οποίος έδωσε απαντήσεις αλλά και τεκμηριωμένες προτάσεις για το σχέδιο και το πρόγραμμα που συντάσσει για την συγκεκριμένη περιοχή.

Ενα πρώτο και γενικό συμπέρασμα που βγαίνει μέσα από αυτή τη συζήτηση είναι ότι η Νεάπολη αλλά και τα χωριά έχουν αφεθεί στη μοίρα τους. Ο δήμος Αγίου Νικολάου με την παρούσα δημοτική αρχή δεν δίνει καμμία σημασία στα αιτήματα των δημοτών που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά τους, τα τελευταία 4 χρόνια δεν έχει γίνει κανένα έργο υποδομής, μικρό ή  μεγάλο και τις περισσότερες φορές δίνουν λύσεις μόνοι τους ή αδυνατούν τελείως να δώσουν λύσεις.

 πηγη http://dsinergasia.blogspot.gr