in , , , ,

«Μικρό Φεστιβάλ» και φέτος με πρεμιέρα με τους «Gadjo Dilo» το Σάββατο και ακολουθεί ο Αλκίνοος Ιωανίδης. [audio]

Με το μουσικό σχήμα των «Gadjo Dilo» το Σάββατο το βράδυ στο «Ρεξ» ξεκινά για την περίοδο 2015- 2016 το «Μικρό Φεστιβάλ» του ΠΑΟΔΑΝ. Την καλλιτεχνική ευθύνη της διοργάνωσης και κατά το δεύτερο έτος της φέρει το Ωδείο Τέχνης με στόχο να μαγνητίσει ο Άγιος Νικόλαος το ενδιαφέρον κοινού από όλη την Ανατολική και όχι μόνο Κρήτη.
Σε όλες τις εκδηλώσεις υπάρχει ενιαίο εισιτήριο 10 € στην προπώληση και 12 στην είσοδο πέρα από τα μαθητικά ή άλλα, που έχουν έκπτωση», όπως μας είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ κ. Χάρης Αλεξάκης.
Το Μικρό Φεστιβάλ- Πράξη δύο  ξεκινάει το Σάββατο με το συγκρότημα των “Gadjo Dilo”, που  πάντρεψε  την τσιγγάνικη jazz παράδοση, εμπνευσμένο από τον θρυλικό κιθαρίστα της Gypsy swing Django Reinhardt, με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια κυρίως της σκηνής του ‘50 και ‘60. Θα  μας παρουσιάσουν  ένα πρόγραμμα με έντονο το “ελληνικό” στοιχείο, αλλά και με αναφορές στα αμερικανικά jazz standards και τα γαλλικά τραγούδια του μεσοπολέμου. Ένα πρόγραμμα -σκέτο πάρτι, που σίγουρα δεν θα μας αφήσει πολύ ώρα στο κάθισμά μας.

ακούστε εδώ


 
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ