in

Μιζαδόροι Κρητικοί εφοριακοί πιάστηκαν στην φάκα

Με προσημειωμένα χαρτονομίσματα στα χέρια βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης στη Ρόδο, δύο Κρητικοί εφοριακοί, που είχαν μεταβεί στο νησί για ελέγχους.
Οι δύο εφοριακοί, που είχαν έρθει για έλεγχο στο νησί από ΔΟΥ της Κρήτης, βρέθηκαν να έχουν στην κατοχή τους προσημειωμένα χαρτονομίσματα (300 ευρώ) τα οποία τους δόθηκαν από επιχειρηματία της Ρόδου.
Για το περιστατικό, είχε προηγηθεί συνεννόηση του επιχειρηματία  με αξιωματικούς της αστυνομίας και η σύλληψή των Κρητικών εφοριακών έγινε λίγα λεπτά αργότερα.
Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή και η Εισαγγελία Ρόδου και η όλη επιχείρηση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για να προσδιοριστούν οι σχετικές κατηγορίες.
Μάλιστα, σύμφωνα με το rodiaki.gr, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί μεγάλη επιχείρηση των Αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, καλώντας τους επιχειρηματίες της Ρόδου, να δώσουν πληροφορίες και στοιχεία στην περίπτωση που υπήρξε παρόμοιο περιστατικό με τους ελέγχους των εφοριακών που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη αυτές τις μέρες στο νησί της Ρόδου και τα υπόλοιπα νησιά του νομού.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ