in , , , ,

Μια παρέα τα ΚΑΠΗ

«Μας ενώνει όλους η αγάπη, η κοινή πορεία μας, τα θέματα που έχουμε μπροστά μας και όλα όσα έχουμε ζήσει και θα ζήσουμε ακόμα» σχολίασαν τα μέλη των ΚΑΠΗ Νεάπολης και Αγίου Νικολάου στην κοινή τους πρόβα – συνάντηση που έγινε χθες το πρωί στο ΚΑΠΗ της Νεάπολης.

 Τα μέλη του χορευτικού συγκροτήματος των ΚΑΠΗ κάνουν τις πρόβες τους ώστε να είναι έτοιμα τα χορευτικά τους στην κοινή εκδήλωση που θα κάνουν στα μέσα του επόμενου μήνα. Με τις συμβουλές της Ανδριάννης Γαλανού σε ότι αφορά το χορευτικό και την βοήθεια από την Κοινωνική Λειτουργό Φωτεινή Καπαράκη τα μέλη του χορευτικού   ένωσαν τις δυνάμεις τους και πέρασαν μεταξύ τους ένα δημιουργικό πρωινό γεμάτο πλάκες και μνήμες από τα περασμένα. 
Η δε φιλοξενία των μελών του ΚΑΠΗ της Νεάπολης ξετρέλανε τους φίλους τους από τον Άγιο Νικόλαο που σχολίαζαν το πόσο ζεστό κλίμα βρήκαν και το πόσο χάρηκαν που έσμιξαν έστω και μέσα από τις κοινές τους δράσεις με τους συνομήλικους τους του Επάνω Μεραμπέλλου.
 «Δεν είναι δυνατόν να μας χωρίζει τίποτα, είμαστε ένας Δήμος έχουμε ένα ΚΑΠΗ και τα ίδια θέματα και προβλήματα να μας απασχολούν. Εμείς δίνουμε μήνυμα ενότητας και αγάπης προς όλους και αυτοί δεν έχουν να κάνουν τίποτα πιο καλό από το ακολουθήσουν το δικό μας παράδειγμα.» είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο πρόεδρος των μελών του ΚΑΠΗ Αγίου Νικολάου Γιώργος Μπρόκος προσκαλώντας τα μέλη του ΚΑΠΗ της Νεάπολης στον δικό τους χώρο στον Άγιο Νικόλαο. 
Ο μπουφές και το κέρασμα για μια ρακή που είχαν ετοιμάσει οι κυρίες της Νεάπολης που πολλές φορές έχουν διακριθεί σε διαγωνισμούς μαγειρικής  άφησε τους επισκέπτες τους την καλύτερη των εντυπώσεων. 
Η Μαρία Φορτετζανού  εκπροσωπώντας τα μέλη του ΚΑΠΗ της Νεάπολης στο καλωσόρισμα της είπε πως με χαρά υποδέχονται στον χώρο τους φίλους από τον Άγιο Νικόλαο και τους μίλησε σχετικά με τις πρωτοβουλίες του ΚΑΠΗ της Νεάπολης, τις δράσεις και τα σχέδια για το μέλλον. Η δε κυρία Πόπη Παντερμαράκη είχε ετοιμάσει μια πιατέλα με υπέροχα καλούδια από άρτο –  ποιήματα  και άψογα διακοσμημένη με φυσικά αγαθά της εποχής.
 Ήταν διάχυτη σε όλο τον χώρο ζεστασιά του κλίματος της συνάντησης των μελών των ΚΑΠΗ που σίγουρα ξεκινούν με τον καλύτερο τρόπο και τις πιο υγιείς βάσεις μια συνεργασία που θα αναδείξει πολλά κοινά θέματα και δράσεις πολιτισμού και όχι μόνο.
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ