in , , , ,

Μια διαφορετική πρόταση με 55 μουσικούς επι σκηνής στο ΡΕΞ.

Ο Πολίτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίου Νικολάου, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων διοργανώνει μια ξεχωριστή συναυλία με τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κρήτης του Δήμου Ηρακλείου – Σ.Ο.Ν.Δ.Η.
Η Σ.Ο.Ν.Δ.Η αποτελείται από επιλεγμένα παιδιά από: Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Άγιο Νικόλαο και μαζί με τους καθηγητές τους (διακεκριμένους μουσικούς απ’ όλη την Ελλάδα) σχηματίζουν μια 55 μελή συμφωνική ορχήστρα αξιώσεων.

Την Κυριακή 18/12/16 στο κινηματοθέατρο ΡΕΞ θα παρουσιάσουν εκτός από το χριστουγεννιάτικο ρεπερτόριο τους, θα παρουσιάσουν έργα απαιτητικά συνθετών όπως Gluck, Bach, Mussorgsky, Grieg, Stravinsky και Skalkota.
Όμως είναι βέβαιο ότι θα μας αποζημιώσουν, γιατί, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, δουλεύουν ασταμάτητα και αγόγγυστα, με πάθος και απεριόριστη αγάπη γι’ αυτό που κάνουν. Δουλεύουν σκληρά σαν επαγγελματίες. Μελετούν πολύ, κάνουν πολύωρες πρόβες, θυσιάζουν ελεύθερο χρόνο, ξεκούραση και ανεμελιά και τελικά ανταμείβονται απ’ τις γεμάτες αίθουσες και το θερμό χειροκρότημα.

Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη

15-12-16-synaylia