in ,

Με τους ΝΕΟΥΣ για τον τόπο.

Η επόμενη Κυριακή δεν θα είναι μια απλή συνηθισμένη Κυριακή για τα μέλη και τους φίλους του πιο δραστήριου πολιτιστικού συλλόγου της περιοχής τα τελευταία 20 χρόνια.

 

Οι Νέοι Νεάπολης που ξεκίνησαν την διαδρομή τους σαν μια παρέα και κατάφεραν όλα τα χρόνια που πέρασαν να γίνουν ο πολιτιστικός σύλλογος αναφοράς στην περιοχή με μια ιδιαίτερα πλούσια δράση όχι μόνο σε δρώμενα πολιτιστικά αλλά και κοινωνικά.

 

Οι Νέοι έχοντας πάντα σαν βασικό τους συστατικό να συν αποφασίζουν  και αν μην είναι ούτε ο σύλλογος σφραγίδα ή ο σύλλογος των 2 ατόμων έχουν συμβάλει τα μέγιστα τόσο στην προβολή του τόπου τους με μαζικές εκδηλώσεις όσο και στην προσπάθεια ενίσχυσης διαφόρων περιπτώσεων της τοπικής και όχι μόνο κοινωνίας, τόσο με υλικά αγαθά όσο και οικονομικά.

 

Το κέρδος στις εκδηλώσεις των ΝΕΩΝ ανέκαθεν ήταν μόνο η επιτυχίας αυτών και η επιβεβαίωση τους από τον κόσμο καθώς σε περισσότερες εκδηλώσεις τους το οικονομικό τίμημα είτε δεν υπήρχε είτε ήταν το μικρότερο δυνατό.

 

Οι ΝΕΟΙ μετά από τόσα συνεχούς παρουσίας και δημιουργικής πορείας στον τόπο τους και για τον τόπο τους, την Κυριακή 7 του μήνα έχουν την γενική τους συνέλευση και τις εκλογές τους για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

 

Δεν θα είναι μια απλή διαδικασία όπως όλων των άλλων, θα είναι αφορμή για κουβέντα, συζήτηση ανταλλαγή απόψεων θέσεων και προτάσεων για θέματα πολιτισμού, εκδηλώσεων και κοινωνικά ζητήματα στην περιοχή.

 

Με άποψη, επιχειρήματα και ιδέες που θα γίνουν στην αίθουσα συνεδριάσεων της τοπικής δημοτικής κοινότητας, λίγο πι κάτω από το ΚΑΠΗ από τις 3 και μετά θα ακολουθήσουν οι εκλογές από τις 5 και μετά στο σπιτάκι των ΝΕΩΝ στον δημοτικό κήπο της πόλης.

 

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όλοι όσοι είναι άνω των 18 και είναι μέλη των ΝΕΩΝ που θα μπορούν να εγγράφονται και την ίδια μέρα, ενώ θεωρείται δεδομένο και το κέρασμα από τους ΝΕΟΥΣ για το καλό.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ

3 6 15 NEOI EKLOGES

 

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ!

Οι Νέοι Νεάπολης, ο δραστήριος πολιτιστικός σύλλογος 20 σχεδόν χρόνια τώρα, έχουν προσφέρει πολλά.

Οι Νέοι έχουν συνεργαστεί με όλους, έχουν βοηθήσει σε πολλές περιπτώσεις.

Οι Νέοι έχουν ψυχαγωγήσει μικρούς και μεγάλους, έχουν δημιουργήσει, έχουν στηρίξει, έχουν αποδείξει την αγάπη τους για τον τόπο μας.

Οι Νέοι Νεάπολης χρειάζονται την δική σου συμμετοχή για να συνεχίσουν την πορεία τους, για να συνεχίσουν να υπάρχουν.

Έλα μαζί μας την Κυριακή 7 Ιουνίου από τις 15.00 έως τις 17.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του τοπικού συμβουλίου στον κήπο του ΚΑΠΗ, να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις.

Έλα  να γίνεις μέλος αν είσαι από 18 και άνω, έλα να συμμετάσχεις στο νέο Δ.Σ του συλλόγου. Έλα μαζί να μην αφήσουμε το όνειρο να σβήσει.

Εκλογές από τις 17.00 έως τις 20.00 στο σπιτάκι των ΝΕΩΝ στον κήπο της πόλης με παρέα και κέρασμα, να τα πούμε και να ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ.

Έλα στους Νέους, έλα με τους Νέους, έλα για τον…. τόπο σου!!!