in

«Με συνεργατική διάθεση θα επιτύχουμε πολλά και αυτή την τετραετία»

 

Ως παράταξη αδυνατούμε να κατανοήσουμε τους πανηγυρισμούς, τις αιχμές και τις δηλώσεις που ακολούθησαν την ψήφιση του προέδρου επιτροπής Παιδείας του Δήμου Ιεράπετρας.
 
Κι εμείς οι ίδιοι χαιρόμαστε πολύ σε κάθε ομαλή έκφραση των δημοκρατικών διαδικασιών ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων και προσώπων χωρίς φυσικά να στρεφόμαστε κατά άλλων παρατάξεων που η συμβολή τους είναι απαραίτητη για την έκβαση του αποτελέσματος και τη νομιμότητα της διαδικασίας.
 
Πόσο μάλλον δε όταν η δημοτική παράταξη «Ιεράπετρα νέα πορεία» στήριξε την υποψηφιότητα μελών άλλων παρατάξεων καθώς και του ίδιου του επικεφαλής άλλης παράταξης με πρόταση του ίδιου του δημάρχου. Εκεί γιατί δεν υπήρξε πανηγυρισμός;
 
Όσον αφορά τη σύσταση της επιτροπής, ο εμπορικός σύλλογος συμμετείχε εδώ και πολλά χρόνια ως παραγωγική τάξη με απολύτως θετικό αντίκτυπο. Ο ενιαίος αγροτικός σύλλογος και κατ’ επέκταση οι αγρότες του Δήμου μας στηρίζονται από εμάς εμπράκτως και κατ’ εξακολούθηση σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και θεωρούμε ότι η πρωτεύουσα συνεισφορά τους θα είναι στην επιτροπή αγροτικών θεμάτων του Δήμου που θα ψηφιστεί σύντομα σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.
 
Επομένως θα ήταν συνετό να μην πανηγυρίζουμε για τα αυτονόητα. Όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος και υπάρχουν πολύ σημαντικές εξελίξεις και έργα ώστε να πανηγυρίσουμε στον Δήμο Ιεράπετρας.
 
Καλή επιτυχία στους νεοεκλεγέντες προέδρους και μέλη των επιτροπών. Με συνεργατική διάθεση θα επιτύχουμε πολλά και αυτή την τετραετία.
 
Δημοτική Παράταξη
«Ιεράπετρα νέα πορεία»