in ,

Με Νίκο Κοκκίνη ο Νίκος Καμινογιαννάκης στις εκλογές

Φίλοι και φίλες,

 Ονομάζομαι Νίκος Καμινογιαννάκης. Είμαι 40 ετών και τα τελευταία 20 χρόνια διαμένω μόνιμα στον Άγιο Νικόλαο.Είμαι παντρεμένος με την Ευαγγελία Ραπάνη και έχουμε αποκτήσει δύο κόρες, μένοντας τα τελευταία επτά χρόνια στο Καλό Χωριό.
 Είμαι αστυνομικός και έχω υπηρετήσει σε διάφορες υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου.Τα τελευταία τέσσερα χρόνια υπηρετώ ως διοικητής στο Τμήμα Εξωτερικής Φρούρησης Καταστήματος Κράτησης Νεάπολης.
 Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκίνησε τα τελευταία 14 χρόνια με την εκλογή μου ως αντιπρόσωπος των Αστυνομικών του νομού Λασιθίου στη Πανελλήνια Ομοσπονδία, στην οποία είμαι εκλεγμένος έως και σήμερα.
 Επίσης, έχω κατά καιρούς ασχοληθεί με τα κοινά σε θέματα πολιτισμού,οικολογίας, λαϊκής παράδοσης και αθλητισμού, με τελευταία συμμετοχή μου στην ιδρύση του συλλόγου παραδοσιακών αποσταγματοποιών τσικουδιάς νομού Λασιθίου, του οποίου είμαι μέλος του Δ.Σ. έως και σήμερα, προσπαθώντας να διατηρήσουμε τη πολιτιστική κληρονομιά της παραδοσιακής απόσταξης.
 Πιστεύω ότι στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές έχουμε δικαίωμα όλοι στην αλλαγή των πόλεων και των χωριών μας, έχουμε υποχρέωση όλοι ως ενεργοί πολίτες να βοηθήσουμε στη ποιοτική αναβάθμιση του δήμου που ζούμε.
 Με αίσθημα ευθύνης και διάθεση προσφοράς, αποδεχόμενος τη πρόσκληση του υποψηφίου δημάρχου Νίκου Κοκκίνη, ενός ανθρώπου με όραμα, όπως και όλοι εμείς που συμπορευόμαστε μαζί του, θέτω την υποψηφιότητα μου στη κρίση σας και ζητώ τη στήριξη σας, προκειμένου το όραμα μας να γίνει πραγματικότητα.
                                                                     Με εκτίμηση,
                                                            Νίκος Καμινογιαννάκης