Menu
in

Με Νίκο Κοκκίνη ο Γιώργος Φθενάκης

Ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, αποφάσισα να κατέβω υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αγίου Νικολάου, με την δημοτική παράταξη «αλλάΖουμε τον Δήμο» και επικεφαλής τον κ. Νίκο Κοκκίνη.

Αποφάσισα να σταθώ στο πλευρό του γιατί διαθέτει όραμα για τον Δήμο Αγίου Νικολάου, τις τουριστικές περιοχές, τα χωριά και τους οικισμούς, την ώρα που αρκετοί δημότες και επισκέπτες διαπιστώνουν ότι υπάρχει αδυναμία από τη νυν δημοτική αρχή στην υλοποίηση μικρών και μεγάλων παρεμβάσεων.
Προσωπικά, ως πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Βραχασίου, διαπιστώνω, ότι τα τελευταία 5 χρόνια πήγαν …χαμένα καθώς η νυν δημοτική αρχή δεν δρομολόγησε αρκετά ζητήματα, παρά τα δεκάδες αιτήματα της τοπικής μας κοινωνίας αλλά και τις πιέσεις που ασκούσα προς τη δημοτική αρχή.

Ο καθένας κρίνεται για τα έργα και τις επιλογές του.

Προσωπικά, έχοντας διανύσει δύο τετραετίες στη τοπική αυτοδιοίκηση εκπροσωπώντας τη δημοτική ενότητα Βραχασίου και έχοντας δεχθεί εκατοντάδες μηνύματα από συμπολίτες μου, να συνεχίσω ακόμη πιο δυναμικά, εκπροσωπώντας τη περιοχή μας, μέσα από το δημοτικό συμβούλιο, αποφάσισα να συστρατευτώ με τον συνδυασμό του Νίκου Κοκκίνη, για να βγει από τον “πάγο” η τοπική ανάπτυξη αλλά κυρίως για να επαναφέρουμε τον πλέον τουριστικό δήμο του νησιού μας στη θέση που του αξίζει!!!

Εύχομαι λοιπόν σε όλους τους υποψήφιους όλων των συνδυασμών έναν έντιμο αγώνα ενόψει των εκλογών.

Καλή δύναμη σε όλους!!!

Γιώργος Φθενάκης
Πρόεδρος Δημοτικής Ενότητας Βραχασίου

Leave a Reply

Exit mobile version