in , ,

Με Μεγάλη Επιτυχία Το Χριστουγεννιάτικο ΠΑΖΑΡΙ του Συλλόγου Γυναικών Μαλίων «Εστία»

 

Η χαρά και η αγάπη, αλλά και το πνεύμα της κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης που φέρνουν μαζί τους οι γιορτές, ήταν οι πρωταγωνιστές στο Χριστουγεννιάτικο bazaar του Συλλόγου Γυναικών Μαλίων «Εστία» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγ Νεκταρίου στα Μάλια.

Πέρα από τις προσδοκίες των διοργανωτών και παρά το τσουχτερό κρύο, οι συμμετοχές  ήταν περισσότερες από ποτέ, όπως και  τα προϊόντα. Ο κόσμος της περιοχής και όχι μόνο,  ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των Γυναικών, και τα μέλη του δήλωσαν πολύ ευτυχείς. Ο προαύλιος χώρος της εκκλησίας, για όγδοη συνεχή άρχισε να γεμίζει από νωρίς το πρωί με τους εκατοντάδες φίλους και υποστηρικτές του Συλλόγου οι οποίοι ενθουσιάστηκαν από τις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις που τους περίμεναν εκεί.

Εντυπωσιακές  ήταν οι κατασκευές του συλλόγου που διέφεραν περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάρπαστες έγιναν και φέτος οι πανέμορφες χειροποίητες κατασκευές, οι φρέσκες Χριστουγεννιάτικες συνθέσεις, τα στεφάνια, τα χριστουγεννιάτικα στολίδια, τα γλυκίσματα, τα παραδοσιακά προϊόντα κ.ά. που δημιούργησαν με πολύ αγάπη οι κυρίες του συλλόγου, ενώ οι προσιτές τιμές σε όλα τα είδη αποτέλεσαν μια ακόμα ευχάριστη έκπληξη για τους επισκέπτες. Δεν ήταν επίσης λίγοι αυτοί που δοκίμασαν την τύχη τους στην λαχειοφόρο αγορά, κερδίζοντας πλούσια δώρα.

Και οι μικροί μας φίλοι δεν έμειναν παραπονεμένοι καθώς διασκέδασαν, ζωγράφισαν, συμμετείχαν σε καλλιτεχνικά εργαστήρια, έζησαν τη μαγεία με το μάγο, και απόλαυσαν μια όμορφη βόλτα στα Μάλια, με το τρενάκι του κου Γ.Καρύδη.

Ιδιαίτερο χρώμα στην εκδήλωση έδωσαν τα παιδιά του μοντέρνου χορού υπό τη διδασκαλία της κας Εύας Κατσούλη, της Ζούμπας υπό τη διδασκαλία της Κας Joahn Blything αλλά και των παραδοσιακών χορών της Κρήτης με χοροδιδάσκαλους το Κο Δημήτρη Μακριδάκη & Μιχαέλα .

Η  νέα Πρόεδρος του Συλλόγου κα Μαρία Λιλέ,  επισήμανε ότι: «..οι  μέρες Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς είναι μέρες χαράς, αγάπης, αλληλεγγύης και προσφοράς και πως η τοπική κοινωνία των Μαλίων και οι κυρίες του Συλλόγου που συμμετείχαν, απέδειξαν ότι  τώρα με την περίοδο κρίσης που διανύουμε είναι πιο σημαντική η προσφορά προς τον συνάνθρωπό μας.

Έδωσε πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις κυρίες του συλλόγου, που με πολύ αγάπη και μεράκι, επιστρατεύοντας όλη τη φαντασία, τη δημιουργικότητα, την έμπνευση και το ταλέντο τους, δημιούργησαν  όλες αυτές τις μοναδικές χειροποίητες κατασκευές τους.

Τέλος ευχαρίστησε τα μέλη και φίλους του συλλόγου για την πολύτιμη βοήθεια τους, όλους τους χορηγούς, αλλά και τους επισκέπτες και συνδημότες μας, το Δήμαρχο κο Γ.Μαστοράκη, τους αντιδημάρχους κο Σ.Κατσαποξάκη και Ε.Μουντράκη, τον περιφερειακό σύμβουλο κο Γ.Ματαλιωτάκη, καθώς και τον Γ.Σέγκο από την αντιπολίτευση του Δήμου, που ανταποκρίθηκαν σε αυτή μας την προσπάθεια, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτόν την υποστήριξή τους στο φιλανθρωπικό έργο του Συλλόγου, καθώς και όλους όσοι εργάστηκαν για την τόσο επιτυχημένη διοργάνωσή του, και τους ευχήθηκε «Καλές Γιορτές».

Μέρος των εσόδων από το παζάρι θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ευχή όλων είναι παρόμοιες εκδηλώσεις να πραγματοποιούνται και να αγκαλιάζονται με την ίδια θέρμη κάθε χρονιά!”