in , , , ,

Με διάθεση και για τον χειμώνα οι προβολές των ΝΕΩΝ Νεάπολης

Τελευταία ταινία στο θερινό κοινωνικό σινεμά των ΝΕΩΝ Νεάπολης προβάλλεται σήμερα στις 8.30 στον Δημοτικό κήπο της πόλης.
Οι προβολές ολοκληρώνονται με μια ακόμα ταινία για τους μικρούς φίλους του σινεμά που την βλέπουν όμως με την ίδια όρεξη και οι ενήλικες. «Μαγαδασκάρη» ο τίτλος της όπου σε ένα ζωολογικό κήπο της Νέας Υόρκης τέσσερα ζώα που δεν αντέχουν την καταπίεση να ζουν φυλακισμένα, πήραν την απόφαση να αποδράσουν από τον ζωολογικό κήπο και να πάνε να ζήσουν αλλού.

Πού;

Στη Μαδαγασκάρη, εκεί που θα καταλήξουν οι αλλοπρόσαλλες πράξεις τους. Ένα λιοντάρι αρχηγός με πολλά όνειρα, μία ζέβρα με απίστευτο χιούμορ, ένας δυναμικός ιπποπόταμος και μια κατά φαντασίαν ασθενής καμηλοπάρδαλη θα ξεπεράσουν κάθε φόβο και πάθος και θα ξεφύγουν από την τροχιά της καθημερινότητάς τους, ψάχνοντας για κάτι καλύτερο.

Αντί για εισιτήριο οι ΝΕΟΙ καλούν τους θεατές να φέρουν μαζί τους τρόφιμα μακράς διάρκειας για την ενίσχυση των κοινωνικών παντοπωλείων της περιοχής.

Η επιτυχία των προβολών στο θερινό σινεμά και η ανταπόκριση των φίλων του κινηματογράφου δημιουργούν τις συνθήκες ώστε να γίνει πρόταση για την συνέχιση των προβολών του κοινωνικού σινεμά και στην διάρκεια του χειμώνα από την στιγμή που και υπάρχει αίθουσα κινηματογράφου στη πόλη.

 Η πρόταση θα γίνει στο συμβούλιο των ΝΕΩΝ ώστε να αποφασιστεί εάν και εφόσον θα μπορούν να συνεχίσουν τις προβολές και στο επόμενο χρονικό διάστημα.

 ΘΑΝΟΣ Κ.