in ,

Με Αντώνη Ζερβό ο Μανώλης Ανδρουλάκης

Την υποψηφιότητα του με το συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη του δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού, στο Τοπικό Συμβούλιο του Καλού Χωριού, ανακοινώνει ο Μανώλης Ανδρουλάκης τέως Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αγίου Νικολάου.

«Θεωρώ ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανακοινώσω γράφοντας βιογραφικό και εγώ ότι θα είμαι υποψήφιος στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές επειδή σε μία μικρή κοινωνία γνωρίζουμε πολύ καλά ο ένας τον άλλο.

Ελπίζω με την εμπειρία και την γνώση που έχω αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια από τη θέση που κατείχα ως Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίου Νικολάου, να βοηθήσω και εγώ ώστε να αλλάξουμε τον τρόπο λειτουργίας και σκέψης του Τοπικού Συμβουλίου, προς όφελος του τόπου μας.

Θα πρέπει να λειτουργήσουμε συλλογικά όλοι οι φορείς, αλλά και όλοι όσοι έχουν εμπειρία από τα κοινά και οι επιστήμονες αυτού του τόπου να θέσουν τις προτάσεις τους γιατί το ζητούμενο είναι η ανάπτυξη του τόπου μας.

Είναι απαραίτητη η δημιουργία ενός πλάνου για να στηριχθούμε και να διεκδικήσουμε στηριζόμενοι σε αυτό.
Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Δικαίωμα στην Πόλη, πέραν της τιμής που μου γίνεται, αποτελεί μια πρόκληση για μένα, αίσθημα ευθύνης και δημιουργίας για τον τόπο μου.»

Μαζί συνεχίζουμε!!!
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
Γραφείο Τύπου