in , , ,

Μετράει τα μεγέθη της η τοπική αγορά του Αγ. Νικολάου. fotos

Ξεκίνησε χθες το μεσημέρι η εκπαίδευση όσων θα αναλάβουν την απογραφή της επιχειρηματικότητας στον Άγιο Νικόλαο. Το επόμενο διάστημα τα συνεργεία θα αρχίσουν τις επισκέψεις τους σε όλες τις επιχειρήσεις που στεγάζονται σε ισόγειο. Στόχος είναι η τεκμηρίωση των ορίων της εμπορικής αγοράς ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες για την λειτουργία ενός open mall.
Η συνεργασία της ΕΣΕΕ και του Εμπορικού Συλλόγου Αγ. Νικολάου με την επιστημονική καθοδήγηση του Ινστιτούτου Εμπορίου και Υπηρεσιών για την καταγραφή και απογραφή της επιχειρηματικότητας σε γεωγραφικό επίπεδο αστικού κέντρου Αγ. Νικολάου ξεκίνησε χθες και θα ολοκληρωθεί έως το τέλος του μήνα με τους τρεις συνεργάτες που εκπαιδεύονται.
17 5 16 ερευνα 2 p
Η έρευνα πραγματοποιείται στον Άγιο Νικόλαο για πρώτη φορά και απογράφεται οτιδήποτε είναι επιχειρηματική δραστηριότητα (ισόγειες επαγγελματικές στέγες) και στεγάζεται σε κτίριο. Δηλαδή δεν απογράφονται μόνο τα περίπτερα και οι πάγκοι υπαίθριων πωλήσεων. Σαν επιχειρηματική δραστηριότητα νοείται οποιαδήποτε επιχείρηση (μαγαζί, συνεργείο, καφετέρια, τράπεζα κλπ).
17 5 16 χαρτης p2
Παρόντες στην πρώτη συνάντηση με τους εκπαιδευόμενους ήταν ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Αγ. Νικολάου κ. Οδυσσέας Παπαδάκης και Μανόλης Πάγκαλος.
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ