in

Μετανιωμένος ο …”ματάκιας” συντηρητής του ξενοδοχείου με την κάμερα

Ο 40χρονος έχει μετανιώσει για όσα του αποδίδονται – Σοκαρισμένες οι τρεις τουρίστριες αποκάλυψαν το αρρωστημένο σκηνικό

Μετανιωμένος για τα όσα του αποδίδονται εμφανίστηκε ο 40χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε νωρίτερα σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπου και ο εισαγγελέα του άσκησε ποινικές διώξεις.
Διαβάστε επίσης:Θρασύτατος εργαζόμενος, τις κατέγραφε στο μπάνιο.
Ειδικότερα, ο 40χρονος κατηγορείται για αποτύπωση σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης τρίτων κατά συρροή, καθώς και για συλλογή και επεξεργασία ευαίσθητων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κατά συρροή.
Σημειώνεται ότι η πρώτη από τις δύο πράξεις, είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.
Εν συνεχεία ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη. Μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος.
Πάντως, όπως όλα δείχνουν, ο 40χρονος έχει ήδη μετανιώσει για τα όσα του αποδίδονται. Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα δήλωσε στο neakriti.gr ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου, Γιώργος Κοκοσάλης, ο εντολέας του έχει μετανιώσει οικτρά για την πράξη του από την πρώτη στιγμή.
Το χρονικό
Το απίστευτο συμβάν έλαβε χώρα σε ξενοδοχείο της Σταλίδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος ο οποίος είναι υπάλληλος στο εν λόγω ξενοδοχείο, είχε τοποθετήσει κρυφά ψηφιακή κάμερα στο μπάνιο του δωματίου όπου διέμεναν οι τρεις Γερμανίδες.
Ωστόσο, την Κυριακή οι κοπέλες βρήκαν στο χώρο του μπάνιου την κάμερα. Πρόκειται για φορητή κάμερα τύπου στικάκι usb. Ειδικότερα, οι κοπέλες εντόπισαν την ψηφιακή συσκευή, η οποία φέρεται να είχε τοποθετηθεί κάτω από τη λεκάνη της τουαλέτας, κολλημένη με ταινία.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το απρόσμενο εύρημα κίνησε την περιέργεια στις κοπέλες, οι οποίες φέρονται να άνοιξαν την κάμερα και να είδαν το υλικό που είχε ήδη καταγραφεί.
Οι Γερμανίδες ηλικίας 20 και 21 ετών, έμειναν εμβρόντητες όταν είδαν τις ίδιες να έχουν καταγραφεί στην εν λόγω συσκευή την ώρα που έκαναν γυμνές ντους!