in ,

Μετά τα ψέματα, η τυμβωρυχία, ο ΣΥΡΙΖΑ του νομού απαντά σε Πλακιωτάκη

 
 
Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Πλακιωτάκης βλέποντας ότι τα fake news που χρησιμοποιεί το κόμμα του δεν αρκούν, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει και την τυμβωρυχία. Προφανώς ζήλεψε τη φήμη και τη δόξα που απολαμβάνει ο Αντιπρόεδρος Άδωνις Γεωργιάδης!
 
Για να κάνει κοινοβουλευτικό έλεγχο, συνδέει με άθλιο τρόπο τη διαδικασία και τα προβλήματα μεταφοράς της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου με το θλιβερό γεγονός του θανάτου ενός ασθενούς. Με το πτυχίο ιατροδικαστικής που «διαθέτει» ο κ Πλακιωτάκης, δεν δίστασε να βγάλει συμπέρασμα για τα αίτια του θανάτου.
 
Την απάντηση του θα την πάρει ο κ. Πλακιωτάκης από τον αρμόδιο Υπουργό. Εμείς δεν θα τον ρωτήσουμε «Πότε και με ποιο χρονοδιάγραμμα» είχε φανταστεί από το 2004 που είναι Βουλευτής και κυβερνά το κόμμα του «τη μεταφορά της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου». Ούτε αν έχει ακούσει για τη διάλυση που προκάλεσε το κόμμα του στα νοσοκομεία του νομού. Ούτε θα του ζητήσουμε να μας πει ΕΝΑ τουλάχιστον τομέα δραστηριότητας του Δημοσίου που δεν έχουν λεηλατήσει τα στελέχη του κόμματος του με αξιοζήλευτη ικανότητα.
 
Απλά θα του πούμε Ντροπή!
 
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ