in , , , , ,

Μετά απο δέκα χρόνια λειτουργούν ιατρεία σε χωριά.

Στα πλαίσια της περαιτέρω ανάπτυξης της πρωτοβάθμιας φροντίδας του Μεραμπέλλου θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πολίτες ότι: μετα τον μόνιμο διορισμό της Γιατρού για τα περιφερειακά ιατρεία του Βραχασίου, Σισίου και Μιλάτου, προχωρήσαμε μετά από δέκα χρόνια στην επαναλειτουργία των περιφερειακών ιατρείων Σκινιά, Λούμα και Σέλλες και τις αμέσως επόμενες μέρες στην επαναλειτουργία των περιφερειακών ιατρείων στις Βρύσσες, στα Ζένια και στους Ποτάμους. Αμέσως μετά σειρά έχουν το Χουμεριάκο, οι Λίμνες και η Κριτσά με τον Κρούστα.

Αναβαθμίστηκαν οι συνδέσεις internet και τα προγράμματα τηλεφωνίας για την ταχύτερη συνταγογράφηση. Και τις επόμενες ημέρες θα εξοπλιστούν και με περαιτέρω ιατρικό και υγειονομικό υλικό και με ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Οι πάραπάνω δράσεις υλοποιούνται στα πλαίσια αναβάθμισης των υπηρεσιών υγείας για την ανάπτυξη της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και της καθολικής κάλυψης όλου του πληθυσμού από το Νοσοκομείο Νεαπόλεως «Διαλυνάκειο», το οποίο και μόνο έχει την  δημιουργία, εποπτεία και ευθύνη λειτουργίας των περιφερειακών ιατρείων.

Για όλα τα πάραπάνω θα ήθελα να αναφέρω όλους τους παρακάτω προέδρους και συμβούλους  των τοπικών συμβουλίων που πρόθυμα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μου αλλά και για την αγαστή συνεργασία που έχουμε.

Τους κ.κ Καστελλιανάκης Κωνσταντίνος, Λεμπιδάκης Εμμανουήλ, Συλιγάρδου Μαρία, Κοκολάκης Κωνσταντίνος, Χαλκιαδάκης Ευάγγελος, Παπατζανάκης Γεώργιος, Ραπανάκης Νικόλαος, Μπουραντάς Εμμανουήλ, Κουτέπας Νικόλαος, Φθενάκης Γεώργιος και Λασιθιωτάκης Γεώργιος.

Σας ευχαριστώ πολύ και ….συνεχίζουμε!!