in , , , , ,

"Μερικοί βάζουν τρικλοποδιές"…δήλωση Γιάννη Πλακιωτάκη

Δήλωση του κ. Πλακιωτάκη με αφορμή τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη συζήτηση του Νομοσχεδίου του Υπ. Υγείας και την πρόθεσή του να καταψηφίσει την τροπολογία που αφορά το θέμα της αυτονομίας του νοσοκομείου της Νεάπολης.
«Την στιγμή που ο Νομός μας δίνει μία κρίσιμη μάχη για το μέλλον των νοσοκομείων μας , την στιγμή που αναγνωρίζεται ως δίκαιο και πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας της Νεάπολης η αυτονομία του νοσοκομείου Διαλυνάκειο και η διασφάλιση των κληροδοτημάτων του τη στιγμή που ενισχύουμε με μόνιμο και επικουρικό προσωπικό τα νοσηλευτικά ιδρύματα του νομού, που ολοκληρώσαμε την νέα χειρουργική πτέρυγα του Αγ. Νικολάου και την σύσταση ενός νέου Περιφερειακού Ιατρείου στο Μακρύ Γυαλό ο ΣΥΡΙΖΑ δια των εκπροσώπων του βάζει τρικλοποδιά σε αυτή τη προσπάθεια.

 Η πρόθεσή του να καταψηφίσει την τροπολογία που αφορά το Διαλυνάκειο αποτελεί μέρος της τακτικής του. Αυτοί που τάσσονταν «υπέρ λαού» τώρα αντιτάσσονται.

 Όμως, με τη στάση τους αυτή παραμένουν εκτεθειμένοι. Κάθε πολίτης του Λασιθίου αντιλαμβάνεται την υποκρισία τους μπροστά στα μεγάλα ζητήματα του Νομού μας».