in , ,

"Μαϊμού" έρανοι για δήθεν στήριξη απόρων!

Την προσοχή των μελών του Συλλόγου Πολυτέκνων και των πολιτών εφιστά η διοίκηση του Συλλόγου, με αφορμή κρούσματα εράνων και κληρώσεων για δήθεν ενίσχυση άπορων μελών.
Η ανακοίνωση:
Τις τελευταίες μέρες το Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Ηρακλείου και η Γραμματεία μας, βρεθήκαμε μπροστά σε δυσάρεστες για μας πληροφορίες – εκπλήξεις που ΔΥΣΤΥΧΩΣ επιβεβαιώθηκαν.
Η πρώτη πληροφορία – καταγγελία που αφορούσε δυστυχώς συμπολίτη – μέλος μας ο οποίος προσήλθε για να λάβει συνδρομή για δήθεν διαφημιστικό μας φυλλάδιο από συγκεκριμένο συμπολίτη επιχειρηματία, με ανώνυμη απόδειξη για λογαριασμό και δήθεν ενίσχυση του συλλόγου μας παρουσία μέλους του Δ.Σ. και της γραμματείας μας.
Η δεύτερη πληροφορία – καταγγελία αφορούσε ολιγομελές γκρουπ – ομάδα συμπολιτών μας που διενεργούσαν δήθεν κλήρωση με δώρα με σκοπό ενίσχυση πολύτεκνων οικογενειών χωρίς αποδείξεις, αλλά μόνο με απλή εγγραφή σε πρόχειρες καταστάσεις.
Επειδή, λοιπόν, το Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Ηρακλείου και η γραμματεία μας κινείται και ενεργεί πάντα στο φως και επειδή ενημερώνουμε για κάθε κίνησή μας με προσωπικά μηνύματα τα μέλη μας, ενημερώνουμε τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα Μ.Μ.Ε. του Νομού μας, ενημερώνουμε επίσης το δικό μας ενημερωτικό Portal
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ και τις δυο παραπάνω περιπτώσεις και
ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ότι
Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ν. Ηρακλείου δεν εξουσιοδότησε ΠΟΤΕ – ΚΑΝΕΝΑ για καμία συνδρομή και διαφήμιση
Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ν. Ηρακλείου δεν έκανε ποτέ καμία κλήρωση για ενίσχυση άπορων πολύτεκνων

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ν. Ηρακλείου για κάθε ενέργεια που κάνει είναι απόφαση του Δ.Σ. – καταγραμμένη και υπογραμμένη στα πρακτικά, το γνωρίζει η γραμματεία, γνωστοποιείται παντού σε όλα τα μέσα και φέρουν την υπογραφή του Προέδρου, του Γραμματέα, των μελών του Δ.Σ. και τη σφραγίδα του Συλλόγου μας.
ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ, λοιπόν, στο εξής τους συντοπίτες μας και τα μέλη μας να είναι ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ στην εκδήλωση της όποιας ευαισθησίας τους στην ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, να καταγγέλλουν στο Σύλλογό μας ή σ’ οποιαδήποτε αρχή μπορούν παρόμοια περιστατικά, τα οποία ΔΥΣΤΥΧΩΣ γίνονται χωρίς να τα γνωρίζουμε και να τα προκαλούμε.
Υ.Γ. Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ν. Ηρακλείου εισπράττει ΜΟΝΟ τη ΝΟΜΙΜΗ ΕΤΗΣΙΑ συνδρομή των οικογενειών – μελών του. (20 ευρώ ετησίως) για λειτουργικά έξοδα και συνδρομή στην ΑΣΠΕ.
Βέβαια από την χρηστή και υποδειγματική διαχείριση – λέξεις δημόσιων φορέων που μας ασκούν έλεγχο – ΕΠΙΤΕΛΟΥΜΕ καθημερινά το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο στα μέλη μας.