in

Μαφιόζικη επίθεση με πυροβολισμούς σε διευθυντή του νοσοκομείου Νίκαιας

Μαφιόζικη επίθεση δέχτηκε σήμερα το μεσημέρι ο διευθυντής του νεφρολογικού τμήματος του γενικού νοσοκομείου της Νίκαιας, τον οποίο άγνωστοι πυροβόλησαν στα πόδια μέσα στο αυτοκίνητό του.
Πρόκειται για τον ιατρό Χρήστο Ιατρού, ο οποίος έπεσε θύμα επίθεσης από δύο άνδρες, τους οποίους τώρα αναζητά η αστυνομία.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δύο άνδρες έστησαν ενέδρα στη Λεωφόρο Κηφισούτην ώρα που ο διευθυντής του νεφρολογικού τμήματος κινούνταν με το αυτοκίνητό του στην αριστερή λωρίδα στο ρεύμα προς Λαμία.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες άνοιξαν την πόρτα του αυτοκινήτου του και ο συνεπιβάτης τηςμοτοσικλέτας τον πυροβόλησε τρεις φορές και τον τραυμάτισε στο δεξί μηρό.
Ο διευθυντής του ΓΝ Νίκαιας έχει μεταφερθεί στο Τζάνειο Νοσοκομείο με τις πρώτες πληροφορίες να λένε ότι δεν κινδυνεύει η ζωή του, ενώ αυτή την ώρα εξετάζεται από τους ιατρούς του ορθοπεδικού τμήματος του νοσοκομείου.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας πρόκειται για προειδοποιητικόχτύπημα-μήνυμα προς τον διοικητή, ενώ αξιωματικοί θα ανατρέξουν σε όλες τις ανοιχτέςυποθέσεις που έχει.
newpost.gr