Menu
in ,

Μαρ. Καραμάνου: εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου για την συμβολή σας.

΄λ Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου απέστειλε η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιστορίας της Ιατρικής του Πανεπιστήμιου Κρήτης κ. Μαριάννα Καραμάνου, με αφορμή την ολοκλήρωση των μαθημάτων του Θερινού Σχολείου που πραγματοποιήθηκαν (9-12 Ιουλίου) στην Ελούντα με θέμα : “Σπιναλόγκα – Το στίγμα στην Ιατρική. 
“Αξιότιμε κ. Δήμαρχε και αγαπητά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου,
 
Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την έμπρακτη στήριξή σας  στη διοργάνωση του Θερινού Σχολείου του Πανεπιστημίου Κρήτης με θέμα: «Σπιναλόγκα 2018- Το στίγμα στην Ιατρική: Παλαιές και Σύγχρονες  Αντιλήψεις» που έλαβε χώρα στην Ελούντα-Σπιναλόγκα 9-12 Ιουλίου 2018.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ
Στο Θερινό Σχολείο, συμμετείχαν διακεκριμένοι καθηγητές της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης και άλλων Α.Ε.Ι. της χώρας μας, ερευνητές, ιατροί, ιστορικοί, κοινωνιολόγοι, βιολόγοι, εκπαιδευτικοί  καθώς και προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές.
Κατά τη διάρκεια του Θερινού Σχολείου τόσο η μετάβαση και ξενάγησή μας στην Σπιναλόγκα, όσο και το διαδραστικό σεμινάριο στο Blue Palace και η ξενάγηση στο Λαογραφικό Μουσείο Νεαπόλεως, απέσπασαν τα πιο θετικά και ενθουσιώδη σχόλια από όλους τους συμμετέχοντες.
 
Έχοντας την υπευθυνότητα αυτού του Θερινού Σχολείου, θα ήθελα να σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την συμβολή σας.
 
Με τιμή,
Μαριάννα Καραμάνου
Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιστορίας της Ιατρικής
Ιατρική Σχολή Παν/μίου Κρήτης
 

Leave a Reply

Exit mobile version